|
|
||||
|
||||
![]()
Για ενυδρειο καλη επιλογη ειναι και αυτη.
https://www.skroutz.gr/s/15345522/Aq...%81%CE%BF.html Για ψαρια θα ελεγα να αποφύγεις CPD είναι αρκετα ευαισθητα και θα απογοητευτεις εαν εχεις απωλειες. Τα pygmy cory ειναι πολυ ομορφα και μπορείς να βαλεις δεκα ατομα και απο εκει και περα να βαλεις red cherry γαριδες. Για την αλγη μπορείς μαζι με τα cory να βαλεις και 1-2 Oτοκικλους. Για τα κόρυ βαζεις αμμο οχι χαλικι. Με λιγα ευκολα φυτα θα εχεις ένα σουπερ ευκολο στη συντήρηση και ευχάριστο στο ματι ενυδρείο. Μπραβο που το ψαχνεις πριν αγοράσεις.
|
|||
|
|||
![]()
Οσο αφορα το ενυδρειο, η πρωτη μ σκεψη ειναι να μεινω στην επιλογη μ.
Ιδια λεφτα για παραπανω λιτρα. Εχω διαβασει και δει για γαριδες, αλλα δε μ πολυ αρεσουν... Θα το σκεφτω βεβαια. Για τους οτικυκλους, τους εχω διαβασει, αλλα ολα τα site τους εχουν για δυσκολους. Αγγουρακια, βαζα με αλγη, κλπ κλπ... Κατσε να αποκτησω λιγο εμπειρια πρωτα, και μετα θα δοκιμασω. Dario Dario (Scarlet Badis) & Dwarf Rasboras ?? Ποια η γνωμη σας? Αν τα CPD ειναι τοσο ευαισθητα, τα Dario Dario ειναι η 2η μ επιλογη (τουλαχιστων απο εικονα). |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα! Επειδή έχω ένα κοπαδάκι 8 pygmy cory, σε αρκετά φυτεμενο, δεν τα βλέπω πολύ, είναι κρυμμένα πολλές ώρες τη μέρα, γενικά μου φαίνονται φοβιτσιάρικα... Πρέπει να θέλει παχύ φελιζόλ ή κάτι τέτοιο κάτω από το ενυδρείο να μην επηρεάζονται από βήματα κλπ, εγώ δεν είχα βάλει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιβεβαιωση πριν την αγορα φιλτρου | palaenium | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 25-10-18 13:58 |
Συνθεση μικρου ενυδρειου και τι να προσεξω πριν την αγορα | Grangelo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 21-12-17 13:36 |
ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 30-05-08 10:06 |
Καλοδεχουμενη η οποιαδηποτε βοήθεια | zaher | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 23-01-08 20:57 |
ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ | notios_n | Malawi | 3 | 13-05-04 17:46 |