|
|
||||
|
||||
![]()
Όσα πέρασαν απ' τα χέρια μου με θερμαντήρα, έβγαλαν πρόβλημα μ' αυτόν.
Για τα υπόλοιπα έγραψα την άποψη μου αλλά εσύ αποφασίζεις ανάλογα και με το τι θέλεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν αναφέρεις το ειδος του προβλήματος, εγω παρακάμπτω εντελώς το θερμοστάτη τους και το τρέχω μέσα απο ενα iks, μιας και το τρέχω για το pH...
το σετάρω στα 26 και το iks το τρέχει στα 24... κανα χρόνο τωρα... προσπερνάω εντελώς τον θερμοστάτη τους... τι πρόβληγμα σου έβγαλαν??? για πές... |
|
||||
|
||||
![]()
μια καιγόταν ο θερμαντήρας μια κολλούσε ο θερμοστάτης και σε όλα τελικά τον αποσύνδεα.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
λοιπόν, έχω και τα δύο, πρωτα αγόρασα το παλαιότερο σειρα 2 και ειναι ενα απιθανα γερό και σταθερό φίλτρο με λιγο θόρυβο στο μοτέρ, αλλα αθάνατο, μετα, θέλοντας να παρω κατι πιο συγχρονο, και νεώτερο, πήρα το 4ε 250τ, και διαπίστωσα πως ειναι αρκετά καλοφτιαγμένο... τωρα για τα καλαθακια, εχουν τετοια εφαρμογή στον καδο, που αν τα αφήσεις μονα τους γλυστρανε σαν "πιστόνι". Ο θερμοστάτης τους ειναι πολύ μετριος σε ακρίβεια... το τρεχω πάντα ΟΝ (26 βαθμούς) απο το φίλτρο και το αναοιγο-κλεινω εξωτερικα με κοντρολερ... θα ήθελα να δω μια καλή εξέλιξη του προ 2 σε μοτέρ παρα να δω λεπτότερα και πιο ευθραυστα πλαστικα...πολυ επιτυχημένο το προ 2... Για το 4ε, Θα ήθελα μεγαλύτερο χώρο στο προφίλτρο...να βάλω και μακαρονι... μια στρώση... (πριν τα τυρια) χαχαχα... ------------------------- Παράθεση:
νομιζω πως θα μπορούσαν απλά να διορθώσουν το τριγωνάκια στα καλαθακια που πουλουν σαν αναταλακτικά και θα ηταν εντάξει, εξγω δεν εχω ακόμα αυτο το προβλημα και μαλλον δε θα το αποκτήσω αφου το ξέρω... αναρωτιέμαι γιατί εφτιαξαν τριγωνική διατομή και όχι στρογγυλή? που δουλεύει χρόνια τώρα και ειναι και γερή... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dearangelo : 12-12-21 στις 16:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρα | lordpektroni | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 26-03-12 08:35 |
Μειωμένη απόδωση από φίλτρα Eheim | kesanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 11-04-11 17:18 |