|
|
||||
|
||||
![]()
τα πραγματα ειχαν καλυτερεψει το καλοκαιρι με το ανεβασμα της θερμικρασιας αλλα τωρα στους 23οC ολο και χειροτερα...
στην αμμο....κυανοβακτηριο?? κατω απο την ρίζα και αναμεσα στα φυτα....κατι σαν μουχλα/μίξα!! πανω σε όλες τις ρίζες....καφε άλγη??? σε ολο το βυθο (γκρί αμμος και χαλαζιακή)...αν κανω σκουπα καθαρίζει και μετα απο 3-4μερες ξανασκουρενει σαν να πεφτει άλγη μονο ταιζω το 1 παλτυ μου 2-3 φιλαρακαι και κανω αλλαγες νερου 40% καθε 10μερες. ο φωτισμος μου αναβει για 6,5ώρες καθημερινα. στην κατοχη μου εχω excel και potasium αλλα δεν ριχνω εδω και κανα διμηνο. τι πρέπει να κανω;;; ευχαριστω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κυανοβακτήριο | Bilay | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 8 | 15-05-19 22:07 |
Bba ή κυανοβακτήριο? | Γιωργος_Παυλου | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 16 | 17-02-18 08:34 |
Κυανοβακτήριο! | Charioan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 30 | 14-11-15 12:10 |
¶λγη? Κυανοβακτήριο? | pagokoftis | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 13 | 11-01-15 20:31 |
Κυανοβακτήριο??? | thsamios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 03-02-08 20:09 |