|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σαν ιδέα φοβερή! Φαντάζομαι ότι είσαι 100% βέβαιος για την αντοχή της κατασκευής, έχω μικρή ανησυχία για το πλάτος και το ύψος του, σίγουρα για το αν το φιλτράρισμα/ροή δουλεύει επαρκώς αλλά και για το αν το Co2 "απλώνεται" παντού, σε γενικές γραμμές όμως είναι πολύ εντυπωσιακό και μου αρέσει πολύ και το στήσιμο που έχεις κάνει.
Σαν "Τιγράκιας" κι εγώ έχω έναν παραπάνω λόγο να το συμπαθώ και ζηλεύω απίστευτα το μάκρος που έχουν να "τρέχουν" αυτά τα μουρλοψαράκια! Βγάζω καπέλο στην εφευρετικοτητα πάντως! Πόσο περίπου κόστισε η αγορά της βιτρίνας και η μετατροπή της σε ενυδρείο; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Makis η αλήθεια ειναι οτι δεν ειμαι ουτε 60% βέβαιος
![]() Το συγκεκριμένο επιπλο-βιτρινα ειναι παλιο, δεν ξερω αν πωλείται ακομη. Σε αγγελιες παντως το βρισκεις μεταχειρισμένο με 20-25¤. Φοβερα τα τιγρακια! Δεν τα ξαναειχα. Απο τη δευτερη μερα ειχαν μαθει απο που σηκωνω το καπακι για να ταισω και ερχονταν σφαιρα! Τη ροη δε τη φοβαμαι, με τα δυο φιλτρα χιαστί δε μενει κανενα σκουπιδακι πουθενα στο ενυδρείο. Για το co2 δε το ειχα σκεφτεί οτι μπορει να μη παει παντου. Θα το παρακολουθώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα ικεα | vasilis 1988 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 13-12-13 20:58 |
υδροφυτα απο ικεα | dakar77 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 13-12-11 13:44 |
Φυτά ΙΚΕΑ | Crazy_Beaver | Αναγνωρίσεις φυτών | 28 | 20-03-11 00:19 |
φυτά από το ΙΚΕΑ | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-05-08 23:09 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |