|
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε τον άμεσα από το ενυδρειο, έτσι κι αλλιώς και χωρίς αυτόν η θερμοκρασία του νερού δεν θα κατέβει κάτω από τους 26 καλοκαιριατικα..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τον έχω βγάλει.
------------------------- Πήρα χθες θερμόμετρο και μου έλεγε μονίμως 29 και 30, έτσι πήρα το μικρό ενυδρείο και το έβαλα σε ένα σημείο αρκετά μακριά από το παράθυρο (με κουρτίνες φυσικά) να δούμε μήπως πέσει η θερμοκρασία. Πριν ήταν σε απόσταση λίγο παραπάνω από μισό μέτρο από το παράθυρο. ¶μα πέσει θα μετακινήσω και το μεγάλο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jedi : 22-07-21 στις 07:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μου ανάβει το δοκιμαστικό στο νερό του ενυδρείου: έχει ρεύμα; | plin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 12-02-14 03:31 |
Νιτρικά στο νερό του δικτύου! Πως μπορώ να φτιάξω νερό για κιχλίδες από RO; | BabylonX | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-13 03:50 |
Ψηφιακό θερμόμετρο,πώς αλλάζουν οι βαθμοί? | nikmix | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 25-04-13 22:07 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
ξαφνική αλλαγή στο νερό του ενυδρείου | pani | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 08-12-03 12:05 |