|
|
|||
|
|||
![]()
Προτείνεις κάτι αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση τέστ ?? Δεν έχω ιδέα πρώτη φορά θα το κάνω ....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα...
Στις αλλαγές νερού χρησιμοποίησα νερό βρύσης μαζί με νερό από το φίλτρο της βρύσης. Ήταν όλα κομπλέ στα φυτά είχαν ανοδική πορεία. Δε θυμάμαι το γιατί αλλά σταμάτησα το νερό βρύσης σε κάποια φάση και έβαζα μόνο φίλτρου και τα φυτά την δεύτερη βδομάδα άρχισαν να πέφτουν αρκετά γρήγορα. Γύρισα στην παλιά τακτική μισό φίλτρο μισό βρύση και όλα κομπλέ μετά. Εγώ δε ρίχνω καθόλου λίπασμα ότι παίρνουν τα φυτά είναι από τα ψάρια και από τις αλλαγές νερού. Δοκίμασε να βάζεις και εσύ μισό μισό και ελάττωσε το λίπασμα ώστε να μην έχεις άλγη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://www.aquario.gr/product/api-p...-adjuster-kit/ Μ' αυτά μετράς σκληρότητες και ph. |
|
|||
|
|||
![]()
Με τις ταμπλέτες μικροβίων κανονικά?? 5 κάθε 2 βδομάδες ?? Επίσης κάθε πότε προτείνεις καθάρισμα στα υλικά του φίλτρου ??
|
|
||||
|
||||
![]()
λιπασματα μην βαζεις καθόλου.....ετσι οπως ειναι τωρα, Οι ανούμπιες δεν χρειαζονται λιπασματα καν......Οταν βαλεις και αλλα φυτα βλέπουμε. Το φως ξεκινα το με 5 ωρες και φτασε το max 7..... Αλλαγες κάνε συχνα για να αποφυγεις αλγες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok !! Απλά να προσθέσω ότι μες το φίλτρο υπάρχει ακόμη ένα βιολογικό υλικό άγνωστης ταυτότητας σε μορφή πετρώματος καφετί στο χρώμα ... Υπάρχουν επίσης και οι πλαστικές σφαίρες σαν ακόμη 1 βιολογικό υλικό που δεν χρησιμοποιούνται δεν ξέρω εάν θα έπρεπε . Επίσης σήμερα έχω ένα χρώμα περίεργο ,στο χρώμα του νερού είναι θολό μπλέ μάλλον θα χρειαστεί μια αλλαγή αύριο 😟😟
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος Βιοτοπικου Ενυδρειου | Dimis | Αnouncements - Interviews - News | 82 | 03-06-15 01:18 |
Διαγωνισμος Βιοτοπικου Ενυδρειου | Dimis | Greek Aquarist's Boards | 886 | 06-10-12 14:10 |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |