|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως εχει φανει ενα φως στον οριζοντα...
θα συμφωνησω στα περισσοτερα κιεγω, αλλα μαλλον εχει αρχισει η ...κατιουσα. αλλα επειδη καννιβαλισαμε το τοπικ, ας τα πουμε εκει που πρεπει αν θετε. ανοιγει καποιος νεο ποστ και το κουβεντιαζουμε!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν πάμε σε επόμενο ποστ τοπικ για τα μαγαζιά θελω να πω κατι, δεν είπα οτι ο μονομάχος θα γίνει επιθετικός με τους δίσκους όμως στις θερμοκρασίες που κρατάμε τους δίσκους (29-30) βαθμούς βάζουμε τον μονομάχο όταν τον προετοιμάζουμε για αναπαραγωγή και όχι για να τον έχουμε μόνιμα. Θεωρώ οτι δεν είναι οτι καλύτερο γι'αυτόν οι συνεχείς υψηλές θερμοκρασίες, οι εμπειρότεροι ας με διορθώσουν. (καταλληλότερες θεωρούνται οι θερμοκρασίες 26-27 βαθμοί)
Παρεπιπτόντως έχω το ίδιο ενυδρείο (μόνο που το έχω σε μαύρο) και με έναν θερμοστάτη (rena 300w) η θερμοκρασία είναι μια χαρά, σε εσένα φίλε μου προφανώς δεν τα καταφέρνει ο ένας θερμοστάτης λόγω του οτι το καπάκι είναι ανοιχτό ή έχεις μέσα τώρα τον θερμοστάτη τον εργοστασιακό τον οποίο εγώ τον "πέταξα" την δεύτερη εβδομάδα αγοράς του ενυδρείου, επίσης να προσθέσω οτι έχω μια αμφιβολία για το θερμόμετρο το οποίο έχω και γώ είναι της Marine αν είδα σωστά, εγώ παρατήρησα οτι αν βυθίσω λίγο ποιο κάτω το καλώδιο του βλέπω διαφορά τρεις βαθμούς κελσίου. Πες μου και εσύ την άποψή σου γι'αυτό.
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 12-04-06 στις 08:53 |
|
|||
|
|||
![]()
PascM, με έβαλες σε σκέψεις για το θερμόμετρο! Θα το δοκιμάσω το πείραμα με το καλώδιο κι αν δω διαφορά, τότε πάει στα σκουπίδια κι επιστροφή στα παραδοσιακά θερμόμετρα. Όσο για τον θερμοστάτη, έχεις δίκιο για τον εργοστασιακό, δεν αξίζει μία, τουλάχιστον όχι αν θέλεις να έχεις μόνο έναν μέσα. Παλιότερα χρησιμοποιούσα τον εργοστασιακό κι έναν jbl, τώρα έβαλα τον jager που παρήγγειλα απ'έξω και κάνει μια χαρά δουλειά μόνος του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντος το άφησα έτσι και έχω και ένα παραδοσιακό γυάλινο σε άλλο σημείο του ενυδρείου και πιστεύω πως έχω το κεφάλι μου κάπως ποιο ήσυχο.
edit - Το θερμόμετρο εννοώ.
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 13-04-06 στις 09:03 |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα τι εκανες με το ενυδρειο και τους δισκους σου....εκανες καμια αλλαγη που σε ειπαν........ κανα κομματι κορμου να βαλεις παντως σε συνδιασμο με τα φυτα σου....βαλε νεα φωτο να δουμε τι εκανες.....
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω -ΘΕΛΩ-
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως αν θες στο φωτογραφιζω και το παιρνω και βιντεο για το συλλογο του συλλογου ο συλλογος........
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
''Δισκοπληξία'' με ασφάλεια ........... | Μάγγος Θωμάς | Δίσκοι | 48 | 02-02-06 09:22 |
Δισκοενυδρείο | CENTAUR | Δίσκοι | 48 | 15-12-05 19:10 |
Φίλτρανση σε δισκοενυδρείο | Theokyr | Δίσκοι | 16 | 25-08-05 14:30 |