|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους, και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Εχω σκοπό, όλη η πλάτη να είναι με φυτά, με εξαίρεση το κομματάκι με τις πέτρες και τις ανούμπιες, εκτός βέβαια κιαν τελικά δεν ταιριάζει. Οχι τίποτα άλλο, αν είναι κάτι που έχεις φτιάξει μόνος σου, είναι ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...κάπως έτσι δεν πάει???? ![]() ![]() Σήμερα έβαλα ήδη δυο-τρία ακόμα. Απλώς περιμένω κάποια φυτά από τον azores, οπότε μόλις τα πάρω και τα βάλω, θα δω αν θέλει κιάλλα. Μην αρχίσω και το πήζω και δεν έχω τι να τα κάνω μετά... Οπότε, πράγματι είναι ακόμα ακόμα "άδειο", αλλά εκεί πήγαινε το "αγάλι-αγάλι"... Είναι και το διάστημα μέχρι να ψηλώσουνε κιόλας, που θα συνεχίσει να μου φαίνεται "άδειο" το πίσω μέρος μέχρι να πάρουνε μπόι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 10-04-06 στις 17:04 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχεις λογο να το φτιαξεις οπως το φανταζεσαι μεσα σε λιγες μερες.
Ολος ο χρονος ειναι δικος σου και σιγα σιγα θα γινει πολυ πιο ωραιο. Οι προδιαγραφες ομως ειναι οι καλυτερες. Μπραβο! |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα μου αρέσει! αλλα...
αμαν οι γυναικες με τα πετσετακια τους και τα σεμεδακια τους!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τη λέξη "σεμεδάκι" είμαι τσακωμένη όπως ο Σιλβέστερ με τον Τουίτη. Και ειδικά πάνω στο ενυδρείο μου. Αν όμως παρακολούθησες καθόλου το θέμα που προέκυψε όταν παραλίγο να το πουλήσω το ενυδρείο μόλις καλά-καλά το είχα στήσει γιατί δεν το θέλανε στο σπίτι, όχι σεμεδάκι, αλλά και τον καναπέ θα έβαζα επάνω για να τους φαίνεται πιιο....όμορφο !!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Αλήθεια τα ζωοτόκα τι τα έκανες? Τα έχεις ακόμα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το φροντίσω και μάλιστα άμεσα. Να τα χαρίσω εννοώ. Ξέρεις, γενικά δε μου είναι πολύ ευχάριστο να αποχωρίζομαι "συγκατοίκους", και όσο τα βλέπω μια χαρά μέσα στο ενυδρείο δεν το αποφασίζω, αλλά ήδη χθες είχα απώλεια (εμ... μου τα λέγατε εσείς....) οπότε το ευχάριστο-ξε ευχάριστο, άλλαξα γνώμη αμέσως όσον αφορά αυτό το θέμα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο βρε !!!
πολύ καλή προσπάθεια !!! αμα φουντώσουν και τα φυτά θα δίξει ακόμα ποιό πολύ .... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπομονή μέχρι να φουντώσουν Αν αρχίζουν να σου μεγαλώνουν και να σου απλώνουν τότε θα αρχίσει το γλυκό μαρτύριο του ψαλιδίσματος. Και μεταφυτέψεις θα γίνουν και αρκετές αλλαγές μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. αγάλι αγάλι..... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριο καπάκι; | Blanch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-06 17:30 |
Καινούριο κρούσμα! | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-08-05 10:05 |
Καινούριο Ενυδρείο...! | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 20-11-04 01:08 |
Καινούριο ενυδρείο. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 25-07-04 21:25 |