|
|
||||
|
||||
![]()
O Θερμαντήρας ή είναι χαλασμένος ή είναι πολύ μικρός (πόσα βατ είναι?).
Το σκεύασμα δεν ξέρω αν θα βοηθήσει στο στρώσιμο. Καλύτερα να ψάξεις για μπόλι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο θερμαντήρας είναι 50 watt. Ήταν πακέτο μαζί με το ενυδρείο και το φίλτρο. Το λαμπάκι ανάβει αλλά όταν το πιάνω δεν είναι ζεστό. Μπορώ να το ελέγξω κάπως;
Σε αρχικό μου ποστ για κάποιες απορίες που είχα ρώτησα αν υπάρχει κάποιος κοντά σε Περιστέρι για να μου δώσει μπόλι αλλά δεν μου απάντησε κανείς. Τώρα που το σκέφτομαι θα ρισκάρω και με πρόστιμο θα κάνω μερικά χλμ παραπάνω, όποιος θέλει να δώσει από γύρω περιοχές Περιστερίου |
|
||||
|
||||
![]()
Ο θερμαντηρας ειναι μικρος επρεπε να παρεις 100 watt.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος στρώσιμο Καινούργιου ενυδρείου | dimitris275 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 65 | 01-12-15 14:49 |
Απορίες αρχάριου με μετρήσεις στο στρώσιμο | Ευριπίδης Λάρισα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 27-02-15 08:19 |
Αρχάριος - νέο ενυδρείο - χαλίκι/πέτρες/στρώσιμο | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-08-08 17:04 |
Αρχάριος+Στρώσιμο=Απορίες! | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-10-07 12:08 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |