|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρα Κλεοβουλε, δυστυχως εφτασα στο οριο ... δεν υπαρχει αλλος χωρο αλλα με μια τροποποιηση του επιπλου ισως χωρεσουν ακομη 6 50 λιτρα.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα σιμιλάκια θα σε ανταμείψουν για τον χρόνο που θα αφιερώσεις σ' αυτά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο οντως πολυ καιρο ειχαμε να ακουσουμε νεα σου!!Ανυπομονουμε για την επομενη δημιουργια σου λοιπον..Νομιζω πως θα βαλεις κι αλλα φυτα σιγα σιγα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνησα σιγα σιγα να ασχολουμε με το hardscape. Ακομη ομως δεν εχουν κατσει οι ριζες και δεν μπορω να τις φερω εκει που θελω εχει αρκετη δουλεια ακομη το hardscape . Μπηκαν 25 cardinals και καμια 200 αρια γαριδες red cherry. Σιγα σιγα το παμε...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό φοβάμαι και εγω, μιας και ειχα γλιτώσει απο τα κλαδέματα και τα λιμάσματα και τα co2 . ![]() ![]() Tωρα πρεπει να παω να γεμισω τις μπουκαλες μου μετα απο καιρο. Ειχε μεινει μια γεματη απο τις 7-8 που εχω. |
|
||||
|
||||
![]()
που τα χωρας ολα αυτα ρε θηριο!
χαρα στο κουραγιο σου! ![]() μονο που σκεφτομαι τις αλλαγες νερου σε ολα αυτα, κουραστικα! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το άδειασμα περνει περισσότερο χρόνο. Αλλαγες περιπου 10% αναλογως τον πληθυσμο. Ολη η διαδικασία κραταει περίπου 1-1,30 ωρα για ολα τα ενυδρεια. Δουλεύουν 3 οσμωσεις και 4 διαφορετικά βαρελια με διαφορετικά νερα 2 χ200λιτρα και 2 χ80λιτρα. ![]() ![]() Ειναι ευκολα γιατι δεν εχει κλαδεματα , το μόνο που περνει ωρα ειναι τα αεροφιλτρα που βρωμίζουν και δεν καθαρίζουν εύκολα. Θερμοστατες δεν εχω, τα κρατάω με aircodition στους 20c-21c. Παλια το 180λιτρο φυτεμένο μου επερνε πολυ περισσότερο χρόνο απο οτι ολα αυτά τα ενυδρεία. |
|
||||
|
||||
![]()
Προχωράει....σιγα σιγα.. δεν βιαζόμαστε.. .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Jungle style-nature inspire | stanlee | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 29 | 15-04-17 17:32 |
Nature Style | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 45 | 12-02-17 10:04 |
DIY 120 λίτρα nature style | ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 25-12-16 09:20 |
Duch style | odin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-16 23:16 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |