|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γνωρίζω ποσο καιρο τα εχεις φυτεξει. Οπως και να εχει κανε το εξης.
Τραβας ελαφρα προς τα πανω τα φυτά μεχρι που θα δεις τις πρωτες ριζες. Μολις δεις τις λεπτες ριζες που κρατανε το φυτο κοβεις χαμηλα με ψαλίδι. Με αλλα λογια δεν χρειάζεται να βγει ολο το φυτο αυτούσιο. Οι ριζες που μενουν μέσα γινονται λιπασμα σταδιακα..
|
|||
|
|||
![]()
Για άλλη μια φορά θέλω τα φώτα σας.
Μετά από 1 μήνα μου είχα 2 αρσενικά γκάπυ σήμερα πήραμε και 4 θηλυκά και τα βάλαμε μέσα. Παιδιά γίνεται χαμός... Δυστυχώς από ότι βλέπω τα 2 από τα θηλυκά που πήραμε είναι πολύ μικρούλια και τα αρσενικά δεν ασχολούνται. Με το ένα κίκτρινο που είναι λίγο πιο μεγάλο επίσης το έχουν ψιλοαφήσει και κολυμπάει ανέμελο. Αλλά το ένα θηλυκό παιδιά, που είναι και το πιο μεγαλόσωμο, το κυνηγάνε ατελείωτα και ασταμάτητα και τα δύο. Μιλάμε για κουτουλιές τώρα όλο τα απόγευμα που τα έχω.... Έχω θέμα λέτε; Πρέπει να πάρω πιο μεγάλα θηλυκά;.... να βάλω άλλη μια θηλυκή; φοβάμαι ότι θα μου το πεθανουν το θηλυκό. Επίσης, ρε παιδιά στα 2 μικρά βλέπω πολύ πολύχρωμη ουρά για να είναι θηλυκά... λες να είναι αρσενικά και να τα είχε μαζί; Την εμπειρία σας please !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Το θηλυκό σου δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα.
Για τα άλλα μια φωτο θα βοηθούσε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθήσω αύριο που θα έχει φως Κλεόβουλε... το ότι τα δύο θηλυκά είναι πολύ μικρότερα από τα αρσενικά παίζει ρόλο;
|
|
|||
|
|||
![]()
Όπως σας είπα πήρα εχτές 4 θηλυκά guppy.
Αυτό είναι που δεν μου κολλάει και πήρα δύο από αυτά. Τα άλλα είναι αυτό Λοιπόν; Είναι θηλυκά έτσι; γιατί τον petshopa δεν τον άκουσα και τόσο σίγουρο με την πρώτη και μου μπήκαν υποψίες..... Αν είναι θηλυκά να τα κρατήσω ή να τα πάω πίσω και να πάρω δύο πιο μεγάλες θηλυκές; |
|
||||
|
||||
![]()
Αρσενικά ειναι ολα ...
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορεί ρε παιδιά.... τόσο μα$##ας.. ; Αλήθεια τωρα; ζήτησα θηλυκά και μου έδωσε αρσενικά;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο χόμπι | Nidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 11-12-13 10:17 |
Βοήθεια νέος στο χόμπι! | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 30-03-11 14:48 |
Νέος στο χόμπι.. Βοήθεια.. | spitogatos13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 06-05-10 13:24 |
νέος στο χόμπι ψάχνει για συμβουλές | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-06-04 00:05 |