|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φαίνεται ποσο σου αρεσει ολο αυτο!
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν σε χώρισε, το έτερον ήμισυ μετά απο αυτό..... ΤΕΛΕΙΑ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα της κάνω όλα τα χατίρια για να την έχω χαρούμενη να με αφήσει να φτιάξω την λίμνη. Από την άλλη, λόγο κλεισουρας, όλη την ενέργεια μου την εκτόνωση στην λίμνη. Η πλάκα είναι με το άσπρο μαλι, φρύδια είδαμε πως θα είμαι σε λίγα χρόνια που θα γεράσω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω αρχίσει να ψάχνω για γυαλί. Και τα πριν τα χριστούγεννα που έψαχνα δεν έβγαλα άκρη. 'Οταν ρωτάω αν κάνουν τοποθέτηση όλοι κάνουν πίσω. ¶ρχισα πάλι το ψάξιμο. Ακόμα περιμένω να μου δώσουν προσφορές. Δυστυχώς λόγο περιορισμού των μετακινήσεων υπάρχει μια δυσκολία.
Τρύπες στα καλούπια που πέρασαν οι σωλήνες είχαν γίνει μόνο από την μια πλευρά. Από την άλλη πλευρά πήρα το τρυπάνι και τον τροχό και άνοιξα τις τρύπες. Επίσης, κοιταξα αν η πατούρα στο τζάμι είναι σωστά ευθυγραμμισμένη και έκανα τις απαραίτητες διορθώσεις. Στο φίλτρο έκανα κάποια λούκια για να περάσω συρταρωτά τα χωρίσματα. @ANEMOS να η πατούρα που λέγαμε. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για την μόνωση θα χρησιμοποιηθούν 2 υλικά. Το πρώτο είναι τσιμεντοειδή. Προτιμήθηκε το Velosit WP124. Στο πρώτο χέρι χρειάστηκα την βοηθεια του @systemdennis. Ευχαριστώ Διονύση. Τα επόμενα 2 χέρια τα έκανα μόνος μου. Κάθε χέρι πήρε μια μέρα. Η λίμνη "τέλειωσε". Με το φίλτρο δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Πρέπει να πάρω κάποια τζαμια και να κάνω ειδική προετοιμασία πριν περάσω το τσιμεντοειδή.
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Λιμνούλα" -1000 λίτρων απο πλαστική δεξαμενή. | ANDREASOMAGEIRAS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 80 | 12-06-18 07:44 |
Προσωρινή Δεξαμενή για Black moor | Artemisia | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 44 | 08-05-16 23:39 |
Ξύλινη δεξαμενή | antricos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 05-07-14 19:20 |
ερώτηση για δεξαμενή... | aristomenis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-03-08 21:45 |
Δεξαμενή στο μπαλκόνι... | Maverick | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 16-06-05 10:35 |