|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα Αλεξ ειναι για λιχουδιές οχι βασικη τροφή απ οσο ξερω.
Παρτε ενα μίγμα σπόρων συσκευασμενο και εαν βρειτε και pellet Harrison's.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι για λιχουδιά το πήραμε, για βασική τροφή έχουμε σπόρους που πήραμε από το κατάστημα.
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεστε Αλεξ! Πρόσφατα μπήκα στην ίδια ακριβώς διαδικασία... έχουμε σκυλί (αυλή), ήθελε και κουνέλι για το δωμάτιο της.... περιττών να σου πω τι γινόταν για μέρες...
![]() ![]() Πέρα από την πλάκα εκεί που θεωρούσα τον εαυτό μου των καναρινιών έχω συμπαθήσει πολύ το παπαγαλάκι και το κάνουμε όλοι πολύ γούστο. Όταν θέλει η κόρη ησυχία για διάβασμα κλπ το παίρνουμε με το κλουβί σε άλλο δωμάτιο κοντά μας και αρχίζει αμέσως αυτό το "μπλα μπλα". Στέφανε την σκεπάζει το βράδυ αλλά όχι με σκούρο ύφασμα, απλό λευκό σεντόνι... να το αλλάξουμε; Επίσης αυτό με το κοίταγμα τα είχα διαβάσει κάπου αλλά δεν το έδωσα πολύ σημασία. Δηλαδή πως κοιτάμε ένα παπαγάλο; Και όταν λες θα μας υιοθετήσει... δηλαδή;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα TDS meter,μάρκα ? | akvariym | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 25-04-18 11:31 |
Παγκάσιους 25cm 9 χρονών | Koukourokas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-04-16 19:43 |
Νέο κατοικίδιο | Δημήτρης98 | Άλλα ζώα | 20 | 06-03-12 00:00 |
τι μάρκα ειναι το ψάρι μου? | karxarini | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 23-04-10 11:55 |
ποια μάρκα αρτεμια? | SOCRATIS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 17-04-08 17:22 |