|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα,όμορφο το ενυδρείο σου (καμάρι σου!).Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα πρόσθετα περισσότερα φυτά και ίσως κάποιο ξύλο mopani στη μέση για να γεμίσει κάπως ο χώρος,γιατί κατά την γνώμη μου δείχνει κενός.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαριλένα, ωραίο και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ακόμα πιο ωραίο. Θα κλαδέψω πάλι το rotala οπότε αν σε ενδιαφέρει στείλε μου pm. Μόνο "πρόβλημα" ότι θα πρέπει κάποιος να έρθει να τα πάρει από το σπίτι μου (Αθήνα, κέντρο).
Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Μαριλενα...αφου αγαπας τοσο πολυ αυτο που κανεις ειναι σιγουρο οτι συντομα θα φτασεις στο επιθυμητο αποτελεσμα !
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ακριβως ειναι...μπραβο μαριλενα,για την μεχρι τωρα προσπαθεια σου...και εγω βρισκομαι σε παραπλησιο διλλημα....αλλα πιστευω οτι θα τη βρουμε την ακρη.....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριο καπάκι; | Blanch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-06 17:30 |
Καινούριο κρούσμα! | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-08-05 10:05 |
Καινούριο Ενυδρείο...! | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 20-11-04 01:08 |
Καινούριο ενυδρείο. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 25-07-04 21:25 |