|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δυστυχως λογω φορτου δεν μπορεσα να βγαλω φωτογραφιες, επιφυλασομαι γι αυριο. Οσον αφορα το κοστος. Στην περιπτωση του τσιμεντου το κανω μονος μου με βοηθεια ενος φιλου. Δεν εχω εργατικα στο κοστολογιο. Μονο τα υλικα. Βασικα οτι χρειαζεται για καλουπωμα το εχω οπως και πλεγμα. Μονο 3Α και τσιμεντα θα χρειαστω. Επισης παιζει η λυση του πρασινου φιλιζολ? Για το liner, το να κανω το δαπεδο να ειναι σωστο μαλλον ειναι ευκολο. Τα πλαινα ειναι ομως ενας πονοκεφαλος. Εχει πολυ πετραδακια και μεγαλες πετρες. Δεν ειναι τοσο ευκολο. Το liner αν δεν κανω λαθος κοστιζει περιπου 100 - 150 ευρω. Για το υποστρωμα που γραφεται δεν γνωριζω τιποτα. Μηπως καποια παραπομπη καπου να δω τι εννοειται? Σαφως θα χρειαστω σχεδο διπλασιο μεγεθος απο τις αναλογιες της λιμνης που εγραψα στο αρχικο μηνυμα. Γιατι πρεπει να υπολογιστει και το υψος της λιμνης και φυσικα να μην ερθει τσιμα τσιμα. Με μπετον υπολογιζω περιπου 200 - 300 ευρω συντριμα και τσιμεντα. Και μια ακομη ερωτηση. Τα χρυσοψαρα απ οσο γνωριζω (εχω δει μονο σε ενυδρεια) ειναι σαφως μικροτερο απο τα ΚΟΙ. Αυτη ειναι η ουσιαστικη διαφορα? Γιατι μου αναφερατε καποια πλεονεκτηματα σε σχεση με τις αντλιες και κοστολογιο. Απ οτι καταλαβαινω καποιοι μαλλον εχουν παθος με τα ΚΟΙ. ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Εδω οι φωτογραφιες (μαλλον εχω καποιο θεμα στην καταχωρηση τους) ------------------------- εχω κανει καποιες αποτυχημενες προσπαθειες στην καταχωρηση των φωτογραφιων ------------------------- Μπορει καποιος να μου πει πως αναβαζουμε βαζουμε φωτογραφιες απο τον υπολογιστη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vastsar : 06-02-21 στις 13:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κ αλλη απορια | antreas1983 | Malawi | 3 | 25-06-16 18:25 |
Απορία....ΚΙ ΑΛΛΗ! :p | noutsman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 15-06-12 17:59 |
μετραει η μια την αλλη???? | zapatas | Bettas | 5 | 26-08-10 20:03 |
Αλλη μια ερωτηση | elefterios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 10-03-10 10:41 |
Αλλη περιμενα και αλλη γεννησε! | maiktr | Ζωοτόκα | 18 | 12-11-05 10:13 |