|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα ειναι και για Ταγκανικα - το μονο που θα πρεπει να κανεις ειναι να αφησεις πιο πολυ χωρο για αμμο στη μια η στην αλλη πλευρα, κι εκει να συγκεντρωσεις τα σαλιγκαρια, ωστε να υπαρχει μια αποσταση ασφαλειας απο τις πετρες. Ειναι πολυ κοντα τωρα και αναποφευκτα οποια ψαρια κανουν περιοχη τους τις πετρες κοντα στα σαλιγκαρια, θα επιτιθενται στα shell-dwellers.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τόλη τελικα πήρα την απόφαση να το τελειώσω όπως το σκέφτηκα από την αρχή ... δηλαδή Mαλαουι και μπουνα. Οποτε δίνω τα σαλιγκάρια (6) σε όποιον ενδιαφέρεται (εννοώ ότι χαρίζονται για να μην παρεξηγηθώ!!)
Δεν βλέπω σχόλια όμως από τον κόσμο για τις φωτογραφίες και ανησυχώ μήπως έχω κάνει καμιά βλακεία ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
θα συμφωνησω οτι εισαι πολυ κοντα στο να το φτιαξεις ιδανικο για mbuna.
μια ενστασουλα μονο. εκει περιπου στη μεση που βλεπω την μεγαλη πλατια πετρα, και τις 3 μεγαλες απο πανω της, εκει θα ελεγα να τις φτιαξεις λιγο διαφορετικα, ετσι ωστε να σου δημιουργησουν σπηλιες κλπ. ετσι οπως καθονται η μια πανω στην αλλη, σου ειναι αχρηστες. κατα τα αλλα εισαι οκ !! και μην ξεχασεις αυτο που σου ειπε ο τακης, πολυ καλο στερεωμα , γιατι μιλαμε για οδοστρωτηρες ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι πέτρες ειναι καλά στερεωμένες και τοποθετημένες έτσι ώστε με οποιοδήποτε σκάψιμο απλά να κάτσει λίγο η κατασκευή και να μην γείρει πλευρικά. Για αυτό τον λόγο κάτω κάτω έχω βάλει τις πλάκες καρύστου που είναι πλατιές. Αν και δεν φαίνετε, κάτω απο τις πλάκες καρύστου υπάρχουν υπόγειες ζευγάρια σπηλιές και έχουν από μία κοινή έξοδο (οι έξοδοι φαίνονται καθαρά).
Το πρόβλημα μου είναι οτι επειδή δεν έχω ιδέα από τις αναγκες των μπουνα σε μεγεθος σπηλιάς, δεν ήξερα και πως ακριβώς θα τις τοποθετούσα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το σωστο θα ηταν να κανεις την κατασκευη και το στησιμο με τις πετρες και μετα να βαλεις το χαλικι. Μονο ετσι θα εισαι σιγουρος οτι οπως και να σκαψουν τα ψαρια δεν θα κουνηθει τιποτα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γενικές Απορίες! | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-09-06 13:49 |
Haps & Mbuna | sea_land | Malawi | 5 | 13-11-05 23:05 |
Προτάσεις για setup ενυδρείου | rockulas | Malawi | 11 | 02-11-05 21:36 |
Mbuna ή Haps ? Ιδού η απορία..... | Johnkokk | Malawi | 10 | 12-01-05 11:42 |
Peakock με Mbuna; | fishme | Malawi | 2 | 14-10-04 22:56 |