|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα διαφωνήσω. Μακάρι να ταν τοσο απλο. Το οτι ριχνεις λιπασματα δεν σημαινει οτι αποκλείονται οι ελλείψεις θρεπτικών.Καταρχην κιτρινιζαν τα καινούργια ή τα παλια φυλλα? Ειδες σε αλλα φυτα ελλειψεις? Γνωριζεις οτι το κιτρίνισμα εαν ειναι στα νεα φυλλα μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη σιδηρου ή μαγνησίου?
Υποθετω οτι επειδη αρχισες dry start η ελεοχαρις κατα τη μετατροπή κιτρινισε και δεν εχει να κανει με φως.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν παρατυρισα αν ηταν τα παλια η νεα φυλλα,τα υπολοιπα φυτα δεν κιτρινισαν καθολου.Σιδυρο ερηξα για 2 ευδομαδες και πηρε ωραιο πρασινο η ελεοχαρης αλλα ξεφυγε η αλγη και το σταματησα παλι. |
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα κλαδέματα από ένα καλό παιδί!!Ευχαριστω πολυ!
2 κρυπτοκορινες, 2 εχινιδορους, 10 βαλισνεριες nana, 4 καμπομπα ακουατικα, 4 λιμνοφυλλα, κερατοφυλλο στην επιφάνεια και λίγο ροταλα σε ένα γυάλινο. Μου έταξαν και lemina minor και περιμένω!! Καθάρισα φίλτρο, καθάρισα ότι άλγη μπορούσα, έχω και λίγη bba Νιτρικά έχω 12,ποσο να τα κραταω? Λιπάσματα να μη ρηξω καθόλου? Η πόσο να ρίξω? Αλλαγές νερού 30 %κάθε μέρα. Το co2 δεσπόζει όπως και το pearling Εχω ελπιδες? Οι φωτος ειναι χαμηλη αναλυση για να μπορεσω να τις ανεβασω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
grindal και φυλλοχωμα?? | redman88 | Διατροφή | 37 | 22-06-11 16:26 |
Φυλλο Ramirezi | Vasilizzz | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 25-02-08 21:29 |
Το κερατο(φυλλο) μου! | giorgio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 02-03-07 06:41 |
φυλλο σκαλαριου | panos84 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 11-01-06 11:56 |
φυλλοχωμα | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 11-02-05 17:03 |