|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ... μετά χαράς να βοηθήσω: σκάψιμο, ξεμπαζώματα, χτισίματα, στήσιμο... πιάνουν τα χέρια μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ έχεις πρόσφατη εμπειρία και αποδεδειγμένη πείρα με ωραίο αποτέλεσμα. Πρέπει να ενώσουμε τους βοηθούς μας. Εμείς να επιβλέπουμε και το πολύ πολύ να ψήσουμε μπριζολιδια χεχε
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είχα βοηθούς (μόνο mentally!)... όλα handmade by me!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ζώα μεταφέρθηκαν στο καινούργιο προσωρινό χώρο με ότι φίλτρανση είχαν πριν, πλην των φυτών.
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχε λίγο τον νου σου στον μουσαμά. Υποθέτω ότι είναι ο πλεκτός από ΡΡ που πωλούν τα μαγαζιά εργαλείων. Δεν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί. Ειδικά σε ακτινοβολία UV (ήλιο).
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκαιο. Το έχω χρησιμοποιήσει το καλοκαίρι για σκίαση και μετά από κάποιος μήνες είχε χαλάσει. Για την δουλειά που το θέλω φαντάζομαι να αντέξει. Έχω και το liner από την λίμνη που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Το έβγαλα από την λίμνη, αλλά είναι μέσα στην λάσπη. Θέλω να σταματήσουν λίγο οι βροχές, να το καθαρίσω και ίσως το περάσω και αυτό μέσα στην δεξαμενή από παλέτες που έφτιαξα. Μετά θα έχω σίγουρα το κεφάλι μου ήσυχο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτά απο την προλίμνη έφυγαν. Στην προλίμνη μετέφερα τα υλικά των φίλτρων μέχρι να μεταφερθούν τα βαρέλια. Ο καταρράκτης ξηλώθηκε. Το χώμα πεταχτηκε. Ο κρίνος κάλια είναι ένα project από μόνο του.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Λιμνούλα" -1000 λίτρων απο πλαστική δεξαμενή. | ANDREASOMAGEIRAS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 80 | 12-06-18 07:44 |
Προσωρινή Δεξαμενή για Black moor | Artemisia | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 44 | 08-05-16 23:39 |
Ξύλινη δεξαμενή | antricos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 05-07-14 19:20 |
ερώτηση για δεξαμενή... | aristomenis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-03-08 21:45 |
Δεξαμενή στο μπαλκόνι... | Maverick | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 16-06-05 10:35 |