|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι Κλεοβουλε! Μη λησμονας οτι με φυτα το ενυδρειο δεν ανεβαζει τα ιδια νιτρικα με ενα νταμάρι!
Οι Usteriana αλλα και η Balansae θέλουν χρόνο να αναπτυξουν το ριζικο σύστημα και μετα θα γεμίσει το ενυδρειο. Θα βοηθούσε στη ριζα καμια ταμπλετα! Για να πεταξε κι αλλο φυτο εισαι σε καλο δρομο. Παρακαλω οι επομενες φωτογραφίες χωρις φλας!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πείτε τη γνώμη σας : Φυτεμένο malawi !! | Κλεόβουλος | Malawi | 14 | 19-11-20 09:03 |
Νέο μικρό κοινωνικό και φυτεμένο | Spafish | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 07-07-18 20:44 |
Το μικρό μου φυτεμένο.!!! | paulos-ex | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 44 | 22-11-16 22:04 |
Το μικρό μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 13-03-11 02:22 |
Το μικρό μου φυτεμένο. | paulos-ex | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 24-05-10 10:00 |