|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και πάλι είσαι πρώτος Klaz !!, καλά έκανες αυτό το postακι.
Με την ευκαιρία λοιπόν να πω και εγώ στο 'δάσκαλο' Γιάννη, ένα μεγάλο ευχαριστώ της εως τώρα βοήθεια και ένα μπράβο για την ευθύνη που ανέλαβε ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και το τελευταίο ευχαριστώ που είπα στον Γιάννη ήταν πέρυσι, να το ανανεώσω και να δώσω και εγώ τις ευχές μου.
Άντε και εις ανώτερα... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ οφείλω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη,όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπόν αδερφέ για την προσφορά σου και σε μένα.
πιο αναλυτικές ευχαριστίες από μένα θα υπάρξουν και σε άλλους με τά το πέρας του στησίματος αυτού που ετοιμαζω.
|
||||
|
||||
![]()
Να πω κι εγώ, ότι χαίρομαι ιδιαιτέρως πολύ για την ύπαρξη και παρουσία του lasal στο φόρουμ, που με τις πραγματικά πολλές και βαθιές γνώσεις του, έχει βοηθήσει όλους εμάς τους άσχετους στο να προχωρήσουμε ένα βηματάκι παραπέρα.
Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα λοιπόν και εύχομαι να είσαι πάντα καλά και πάντα κοντά μας, για να μας φωτίζεις και να μας ενθαρρύνεις να δοκιμάζουμε νέους ορίζοντες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο καιρό είχα την απορία γιατί κάποιος με τόσες γνώσεις και τόσο μεγάλη προσφορά δεν είχε μια ας πούμε πιο υπεύθυνη θέση εδώ.Πάντως νομίζω ότι δεν είναι τόσο τιμή για τον lasal που έγινε mod όσο είναι τιμή για το GAB που έχει πλέον τον lasal ως mod.Συγχαρητήρια lasal και περιμένουμε τη συνέχεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
O φιλος Γιαννης , εχει δυναμικη εξεδρα βλεπω
![]() ![]() Lasal fun club ![]() ![]() Και βεβαια.. εμενα θα μου επιτρεψετε να πω συγχαρητηρια και στον πολυαγαπημενο μου κουμπαρουλη. Σιδεροκεφαλος κουμπαρε!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soza : 08-04-06 στις 20:58 |
|
||||
|
||||
![]()
¶ξιος ... ¶ξιος !!!!
![]() ![]() ![]() πάντος εγώ νόμιζα ότι ήταν mod απο παλιά !!! ![]() καλά ξεμπερδέματα με εμάς τα στραβάδια !!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειναι καλη η τιμη του? | chrisstam | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 29-07-05 09:01 |
Καλη χρονια !!!!!!! | γαυρος | Greek Aquarist's Boards | 13 | 12-01-04 14:44 |
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:10 |