|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη στα 460 λιτρα με φουλ παπυρους ,νουφαρα ιριδες εαν ειναι λιγα τα χρυσόψαρα πίστευεις θα ανεβαίνει αμμωνια?
Κάτι τέτοιο πως το κρινεις? https://youtu.be/Lzgnn2d4DcA
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο , αλλά θα θελα το φίλτρο...
![]() Τα χρυσόψαρα είναι μικρά , αλλά θα μεγαλώσουν... Δεν μπορώ να ξέρω τι μπορούν να κάνουν τα φυτά σε ενήλικα χρυσόψαρα που πέφτει μια χούφτα τροφή την ημέρα.. Δεν πιστεύω να αρκούν... Εγώ ζοριζομαι πολλές φορές να κρατήσω χαμηλά νιτρικά και τυχαίνει να κάνω και 80% αλλαγές κάπου κάπου... Τώρα αν υπάρχει κάτι σε αυτόματη αλλαγή , ίσως αλλάζει το θέμα... Αλλά , θέλει πολύ παρακολούθηση.. Δεν είμαι απόλυτος γιατί δεν το έχω δοκιμάσει... Αλλά , μακροπρόθεσμα , δεν νομίζω να "τραβήξει" |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις διευκρινίσεις!
Θα ανοίξω καινούργιο θέμα για να ξεκινήσουμε από την αρχή σωστά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Μια χαρά είναι όταν είναι μικρά και χαριτωμένα ![]() ![]() Υ.γ. κάθε εβδομάδα το καθαρίζω το φίλτρο μου ![]()
λίμνη, μπαλκόνι, τσιμεντένια |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γλάστρα με υδροχαρή φυτά | Τάκης | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 53 | 16-07-17 10:20 |
κλείσιμο τρύπας σε γλάστρα | aquaristas | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 04-06-15 19:40 |
Μια υγρή «γλάστρα» | vipera | Αρχάριοι γλυκού νερού | 61 | 10-06-12 11:12 |
Απορία για λιμνούλα | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 27-01-12 16:54 |
Bacopa monnieri σε γλάστρα | brillo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-06 06:30 |