|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπη πως παμε φουντωσε;
Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Θέμη! φουντωσε ναι, το κουρεψα φουλ μια φορα και τωρα μεγαλωνει παλι. Θα βαλω φωτο αυτες τις μερες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα! μερικες φωτογραφιες. η κουμπα παει πολυ καλα! καποιες αλλαγες/ προσθηκες σε φυτα ισως δω να γεμισει καλυτερα πισω αριστερα. Γενικα το εχω αφησει στον αυτοματο δεν πολύ ασχολούμαι τις τελευταιες εβδομαδες.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ADA 45P Iwagumi ADA 45P Winden Caves Return of the living roots. Ζωοτεχνία 2013 / Zootechnia 2013 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bloskas : 21-06-20 στις 13:08 |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα έξυπνο στήσιμο με 4-5 πέτρες και λίγα φυτά,και ένα 35άρι δείχνει τουλάχιστον διπλάσιο!
Απλό και τέλειο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ένα μικρό τιπ! Βγάζω τις φωτογραφίες πάντα προς το τέλος της φωτοπεριοδου, αφού έχει κλείσει το διοξείδιο, έτσι το νερό είναι κρύσταλλο, τα φυτά είναι στο πικ της ημέρας απελευθερωνοντας φυσαλίδες οξυγόνου και τα χρώματα είναι ακριβώς όπως τα βλέπεις στις φωτογραφίες! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα! Περασε λιγος καιρος απο το τελευταιο update..
Το καλοκαιρι λογω παραμελησης δημιουργηθηκαν καποια προβληματα με αλγες αλλα τωρα ειναι σε καλο σημειο. Επισης αλλαξα το φωτιστικο. Εβαλα το twinstar 450c. Παρακατω καποιες φωτο μεχρι και πως ειναι σημερα. Περιμενω τα σχολια σας! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και οι προχθεσινες! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!
Όπως όλα σου, έτσι και το παρόν, είναι πολύ όμορφο!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παμε γι' αλλα... | Konstantin79 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 24-12-12 01:18 |
παμε για 2ο... | karterhs | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 25-05-12 16:40 |
Πω πω .... πανε τα Chromis μου .... | jimmis1974 | Mη Reefsafe | 0 | 16-12-11 14:36 |
παμε παλι. DIY φωτα με μικρο budget + moonlight | Singha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 02-06-10 19:27 |