|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι λέω για το κόκκινο χρυσόψαρο και ακόμα ένα .
Σούπερ είναι τα ψάρια από όπου και αν προέρχονται ! Δεν θέλω να τα αδικώ . Ξέρω ότι θα κάνεις λίμνη το καταλαβαίνω αλλά δεν είναι υπόθεση μιας μέρας , το καταλαβαίνεις και εσυ φαντάζομαι ! Το ότι είναι το νερό κρύσταλλο δεν μου λέει κάτι ! Επίσης η Uv δεν είναι για να δουλεύει μόνιμα σκοτώνει τα βακτήρια . Δεν κάνει διακρίσεις στα ωφέλιμα ή όχι . Για καλό σου το λέω αν μπορείς να βάλεις κάτι , ένα δοχείο έστω με ελαφροπετρα να περνάει το νερό μετά το μηχανικό και να φτάνει στην λίμνη θα με θυμηθείς ! Συνήθως το νερό στις λίμνες πρασινίζει 1. Αυξημένα φωσφορικά 2. Πριν να στρώσει 3. Ανεπαρκής φιλτρανση 4. Πολλά οργανικά Έχει και άλλους λόγους αλλά κανένας δεν είναι καλός ! Σε όλα τα παραπάνω όμως βασικό κομμάτι είναι η φιλτρανση ![]() Τώρα ως προς την κατασκευή μια λίμνης 10000 λίτρων δεν νομίζω ότι για κανέναν είναι απαγορευτικό το ποσό κατασκευής , αρκεί βέβαια να στρωθεί να την φτιάξει μόνος του . Αλλιώς αν ξεκινήσεις με εκσκαφέα και μαστορια και υλικά ..... βοήθεια μας ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια για λιμνη σε μπαλκονι | Yo13 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 42 | 26-08-15 11:28 |
ενυδρειο στο μπαλκονι.....!!!! | douran_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-07-13 16:54 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΕ ΛΙΜΝΗ 30,000 ΛΙΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΒΟΗΘΕΙΑ | NIKOUK | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 06-09-11 22:37 |
αντλια και φιλτρο για 1000 λιτρα λιμνη | Αντωνης Πατρα | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 11-07-11 08:42 |
λιμνη 10000 λιτρα | gutsi | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 09-09-07 20:20 |