|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη τιμη για το σετ Αλεξ! Με το καλο! Για ψαρακια τι σκέφτεσαι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, μου αρέσαουν τα dario dario αλλά τσιμπάνε γαριδάκια τα άτιμα, και τα rasbora ωραία αλλά ..το ίδιο πρόβλημα, οπότε μάλλον θα πάω σε κάτι πιο ασφαλές. Εκτός κι αν πάω σε neocaridina οπότε έχουμε ανοχές... το σκέφτομαι και δέχομαι προτάσεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος! Εφόσον έχεις μαλακό νερό , τα πράγματα είναι πιο εύκολα.
Εγώ θα πρότεινα να βάλεις σίγουρα κάποιο είδος από μικροσωμα κορυντορακια που σίγουρα δεν θα ενοχλήσουν γοννο από τις Caridina.. όπως pygmy cory ή habrosus ή hastatus.προσωπικά είχα χρόνια pygmy , και μπορώ να σου πω ότι ήταν σαν να είχες γαριδαδικο χωρίς ψάρια.. πιο πολύ ενοχλούσαν οι γαρίδες τα κορυντορας. Φυσικά αν πας σε neocaridina , όπως είπες είσαι πιο ανεκτικός σε ψάρια.. Άλλη μια καλή επιλογή σε μικροψαρο είναι τα borraras brigittae ή merah. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατροφή Για μικρόψαρα και ancistrus | Lth1 | Διατροφή | 16 | 26-10-17 18:30 |
Oι γαρίδες red cherry είναι γαρίδες αντοχής! | lingistis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 17 | 07-01-15 10:28 |
ερώτηση AQUAEL SHRIMP SET 30 ή Fluval Ebi 30 ή Fluval Flora 30lt | aquadann | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-06-14 14:10 |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με γαρίδες / υβριδισμός | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 65 | 10-01-13 00:24 |