|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι στιγμης αυτο που εχω δει μου αρεσει γιατι ειναι κατι εντελως φυσικο.
Θελω ομως και μερικες φωτο γενικες. για να δω καλυτερα το μεγεθος ειναι εντυπωσιακο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια. Ο τροπος που εχεις βαλει τις πετρες και τα ξυλα δινει απολυτως φυσικη αισθηση. Θελουμε φωτος ολοκληρου του ενυδρειου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο ! Σου δίνει την αίσθηση ότι οι λήψεις έγιναν σε λίμνη , ακούγονται και τα νερά που κυλάνε , πολύ relaxing η όλη φάση .
Γρήγορα αναλυτική παρουσίαση και φωτογραφίες ! |
|
||||
|
||||
![]()
πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένα τα ψαράκια σου!!!! περιμένουμε αναλυτική παρουσίαση...
![]() ![]()
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο! Εντυπωσιακό ενυδρείο και διακόσμιση που μοιάζει εντελώς φυσικό.
Τι ψάρια σκοπεύεις να περιλαμβάνει η τελική σύνθεση; |
|
||||
|
||||
![]()
Αναμέναμε καιρό τις πρώτες εικόνες
Σίγουρα εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και σίγουρα μας άνοιξες την όρεξη για αναλυτικότερη παρουσίαση και με καθαρότερες και εικόνες. Μπράβο σου |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο και διαφορετικό απ'ότι εχουμε συνηθήσει να βλέπουμε στο GAB.
Μπράβο.....ζηλεύουμε! |
|
||||
|
||||
![]()
Ο καθενας θα χαιροταν αν οι κοποι του επιαναν τοπο.......χαιρομαι παρα πολυ που αρεσει.Με αυτην τη ρημαδοδιπιξελη μηχανη που εχω μην περιμενετε και τιποτα σπουδαιες φωτο,Θα το φροντισω ομως.Γενικη φωτογραφια του ενυδρειου δεν γινετε να παρω....ειναι περιεργο το σχεδιο του[Γ] .Προσθεσα μερικα νεα βιντεο....Νομιζω αυτα δειχνουν καλυτερα.Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 λιτρα με μονομαχους. | Isidoros | Bettas | 3 | 12-01-06 19:21 |
3500 λιτρα .......επιτελους......ετοιμο. | jojo | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-12-05 22:47 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |
Δισκοι σε 200 λιτρα? | newfish | Δίσκοι | 0 | 18-12-02 18:26 |