|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα πρότεινα να κρατήσεις το φίλτρο σου και να αλλάξεις την αντλία αν θέλεις με μια μεγαλύτερης απόδοσης πχ https://aquariumshop.gr/shop/eksopli...cra-50-400-lh/
Μέτρα τις διαστάσεις της δικιάς σου και πάνε σε ένα μαγαζί να διαλέξεις μια που βολεύει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχα... ας αφαιρέσει λιγο υλικό, αν δουλευε πριν και δεν δουλευει τώρα, μάλλον στομωμένο το υλικό του ειναι... ας κανει καλυτερη επιλογή υλικού πλήρωσης... και να μην το αλλάξει όλο με μιάς!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Οι προτάσεις μου έγιναν με την υπόθεση ότι τα υλικά είναι σωστά τοποθετημένα. Σωστά το επισημαίνεις. Το υλικό που μπουκώνει πιο εύκολα είναι το ενυδρειακό βαμβάκι. Αν έχει μπει πολύ και δυσκολεύει την ροή ας αφαιρεθεί και ας μείνει ένα λεπτό στρώμα στο τελευταίο στάδιο του φίλτρου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ανέβασα 3 φωτογραφίες από την κασέτα του φίλτρου κατω σφουγγάρι μετα ενα μικρό μέρος η βάτα και επάνω ένα σακουλάκι siporax mini 35 γραμμαρίων δεν χωράει ούτε γραμμάριο επιπλέον και είμαι σκεφτικός σχετικά με νέο φίλτρο τι ένταση θα επιφέρει στην στήλη του νερού |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε τελείως το ενυδρειακό βαμβάκι (βάλε ένα λεπτότρυπο σφουγγάρι στη θέση του αν θέλεις) και το σιποραξ χύμα (έτσι όπως το έχεις πιστεύω δεν αξιοποιείται πλήρως).
Τι ζωντανό έχεις μέσα σ' αυτό το ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το siporax το έβαλα μεσα στο σακο που ειχαι η συσκευασια αλλα ο παλιος προφανως κατι ξερει.. τα Γκάπυ έχω αρσενικα μόνο Σφουγγάρι σαν ποιο κάποιας εταιρείας? για να έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μπλε σφουγγάρι βρίσκεις σε 3 διαφορετικές πυκνότητες. Το λεπτότρυπο στη θέση του ενυδρειακού βαμβακιού είναι μια χαρά.
Εταιρείες δεν ενδιαφέρουν. Τυχαίο παράδειγμα αναζήτησης https://aquariumshop.gr/shop/eksopli...ue-50503-fine/ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με φίλτρο και βιολογικό υλικό | kostasgnc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 22-04-17 16:19 |
Μία ερώτηση σχετικά με φίλτρο | kostasgnc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 47 | 10-04-17 15:49 |
Ερώτηση σχετικά με ΝΟ3 | Netrino | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 27-06-13 15:37 |
Ερώτηση σχετικά με φυτά | nikolokithaki | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-10-12 16:20 |
ερώτηση σχετικά με εξ. φίλτρο | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 13-04-11 21:19 |