|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτα πρεπει να διαλεξεις μια αντλια να γυρναει την ωρα δυο φορες τα λιτρα της λιμνης σου.Η να παρεις δυο αντλιες που στο συνολο τους να γυρνανε δυο φορες τα λιτρα της λιμνης,αυτο μπορει να ειναι και καλυτερο γιατι σε περιπτωση που σου χαλασει η μια αντλια μεχρι να την αντικαταστησεις να την παλεψεις με την αλλη. Μετα πρεπει να βρεις ενα βαρελι η δυο βαρελια η μια δεξαμενη για το φιλτρο που η χωρητικοτητα του φιλτρου να ειναι το 1/10 της λιμνης.Αυτη ειναι η βασικη αρχη για λιμνη με κοι, σε diy εκδοχη. Οτι αλλο πας να κανεις απο εκει και περα θα το πληρωσεις σε χρονο, κοπο, απογοητευση και χρημα.Εκτος αν το χρημα δεν σου ειναι προβλημα και μετα εχει γλεντι σε αγορες για φιλτρανση,και υλικα φιλτρανσης.Αυτα φιλικα και οτι αλλο χρειαστης εδω ειμαστε,οτι μπορουμε να βοηθησουμε .
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίμνη για τα Koi μου ! | Artemisia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 203 | 07-05-20 14:54 |
Η λίμνη μου... | mpampis81 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 53 | 29-04-20 16:05 |
Νέα λίμνη | SweepingFish | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 17 | 13-03-19 23:51 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |