|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για σκιμερ σκευτομε το mce 300 κρεμαστό στο Σάμπ απλά δεν ξέρω αν χωράει λόγο περιορισμένου χώρου στο ντουλαπι καθώς και μια αυτόματη αναπλήρωση σήμερα μετρισα αμμωνία και είναι μηδενική μήπως εγρινε κάτι λάθος; Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω αμμωνία;
|
|
|||
|
|||
![]()
To mce300 για αργότερα στα 300 λίτρα είναι οριακό. Για το 60 που έχεις είναι υπερβολή (,θα στεγνώνει τα θρεπτικά και δεν ξέρω αν τα μαλακά κοραλια που θα βάλεις θα αντέξουν, εκτός αν τα ταιζεις συχνά . Τροφή βάζεις για τα βακτήρια,?
|
|
|||
|
|||
![]()
λιγο τροφη και βακτηρια καθε μερα το νερο δεν εχει θολοσει καθολου αμωνια μηδενικη σκευτομαι μηπως κατι ειναι λαθος κανονικα θα επρεπε να εχω αμωνια τωρα σωστα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Νιτρώδη νιτρικά μετρησες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Χθες έκανα μετρήσεις στο ενυδρείο και όλα είναι μηδέν σήμερα σκευτομαι να βάλω κάποια ψάρια για αρχή και βλέπω πως θα παει
|
|
||||
|
||||
![]()
για εμενα δεν υπαρχει καλυτερη λυση απο την τρυπα στο ενυδρειο.το κανεις μια φορα και ξενιαζεις.και πιο φθηνη απο μια ετοιμη υπερχιληση. αλλα οτι σε βολευει
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία μια και το ενυδρείο είναι μικρό οπότε σκευτικα για μια εξωτερική της tunze το Σάμπ με παίρνει δυστιχος μόνο 2 διαμερίσματα στο μεγάλο ενυδρείο που έχω παραγγείλει θα έχω τρύπα αναγκαστικα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα Reef 300 Λιτρα | Rayden | Reef | 274 | 18-01-18 09:50 |
Reef σε 110 λιτρα? | dimitris1006 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 20-10-13 00:58 |
700 λιτρα reef | chris z3 | Reef | 87 | 03-01-12 15:20 |
NEO REEF 450 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Reef | 125 | 12-04-11 16:54 |
REEF 300 ΛΙΤΡΑ | AΠΟΣΤΟΛΗΣ | Reef | 7 | 20-01-07 01:11 |