|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Thanks! Θα τα διαβάσω ![]() Εγώ είχα διαβάσει αυτό εδώ.. https://www.cichlid-forum.com/articl...fer_recipe.php Το οποίο αναφέρει 3 διαφορετικά προϊόντα. 1. Baking soda 2. Epsom salt 3. Marine salt Εσυ βάζεις μόνο baking soda ? Ή κάπου το χάνω ; Θενξ θενξ ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τα λέει το άρθρο που διάβασες. Το κάθε προϊόν είναι για διαφορετική δουλειά. Εγώ στο malawi με το νερό που έχω εδώ τώρα δεν χρειάζεται να βάλω τίποτα. Παλιότερα, και μόνο για τα πρόσθετα ιχνοστοιχεία που περιέχει, έβαζα σε αραιά χρονικά διαστήματα μικρή ποσότητα seachem lake salts. Στην πορεία διαπίστωσα ότι δεν έχει επιπτώσεις στα ψάρια ιδιαίτερα όταν είναι αναπαραγωγής, και σταμάτησα. Στα tanganyika που είχα είναι διαφορετικά τα πράγματα γιατί εκεί αν θέλεις να είσαι σωστός θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια να προσεγγίσεις τις παραμέτρους της λίμνης (πχ εκεί η σκληρότητα δεν είναι κυρίως ασβεστίου αλλά μαγνήσιου κλπ).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστήμονες φυτεύουν κοράλλια στον βυθό της Θάλασσας της Νότιας Κίνας!!! | voas | Παραλία - Beach Bar | 1 | 29-10-17 14:15 |
Juwel rio 300 με Αφρικάνες | geathana | Malawi | 22 | 29-05-14 12:32 |
Αλλαγή σε αφρικάνες | Moutralewn | Malawi | 12 | 09-11-07 15:17 |
Βιβλίο για Αφρικάνες | ΜΑΝΩΛΗΣ | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 02-01-07 22:40 |
Sos Με Αφρικάνες | sea_land | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-01-06 14:21 |