|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Κλεοβουλε!
Και ενώ περιμένουμε το ενυδρείο να έρθει, έριξα μια μάτια στα ψαράκια... δεν έχω ιδέα ποια μπορώ να συνδυάσω! Βρήκα έναν εκτροφέα εδώ Σανγκάη που εχει ένα μεγάλο εκτροφείο περίπου 30χλμ από το σπίτι μου...και θα του παραγγείλω ψάρια 3 εκατοστά, περίπου 2 μηνών. Σκέφτομαι 6-7 από το κάθε είδος της τελικής σύνθεσης και όταν καταφέρουμε να δούμε τα φύλα, τότε θα τα ξεχωρίσω. Μου είπε ότι πληρώνοντας κάτι παραπάνω, πουλάει και ψάρια F1. (Οι γονείς άγρια)— απλά πρπεει να κάνω υπομονή για να πετύχω τις γέννες... γιατί τα F1 δεν είναι πάντα διαθέσιμα... Λοιπόν... στα της συνθεσης, Αυτά που μ αρέσουν είναι τα εξής: 1. Pseudotropheus elongatus Mpangα 2. Pseudotropheus sp. Acei 3. Cobalt blue zebra (my 3rd favourite) 4. Labidochromis caeruleus (my favourite) 5. Demasoni (my second favourite) 6. Pseudotropheus flavus 7. Metriaclima pulpican kingsizei 8. Socolofi albino (το άσπρο με μπλε πτερύγια και λίγο κίτρινο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω τα 3 από ψαρια που έχεις διαλέξει το1 το2 και το4 είναι ωραία και σχετικά ήρεμα ιδιαίτερα τα Acei τα Demasoni είναι ζόρικα και συνήθως μπαίνουν σε μεγάλες ομάδες 10-12 αν μπορείς θα σου έλεγα να τα αποφύγεις αντί αυτών να βάλεις Melanochromis maingano.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φώτη ένας γενικός κανόνας όταν συνδυάζουμε ψάρια (για mbuna μιλάμε εδώ) είναι να αποφεύγουμε να βάζουμε μαζί είδη πολύ συγγενικά ή με παρόμοιο σωματότυπο ή χρώματα αλλά και με ασύμβατο ταμπεραμέντο. Σε όλα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά υπό προϋποθέσεις ακόμα και συμβατοί συνδυασμοί μπορεί να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βασικό είναι να υπάρχουν πάντα επαρκή θηλυκά για κάθε αρσενικό κάθε είδους, επαρκείς κρυψώνες για τα πιο αδύναμα-μικρά ψάρια. Και (για όσους διαβάζουν το θέμα) να συζητάμε στο φόρουμ τις επιλογές μας πριν αγοράσουμε ψάρια και να επωφελούμαστε από τις εμπειρίες άλλων μελών
![]() Μερικά σχόλια γαι τα είδη που σ' αρέσουν παρακάτω: Παράθεση:
Pseudotropheus sp. Acei Metriaclima callainos Labidochromis caeruleus Pseudotropheus flavus (ή Pseudotropheus elongatus Mpangα ή Metriaclima pulpican kingsizei) και για τις διαστάσεις του ενυδρείου σου εγώ θα έβαζα και ένα ακόμη είδος πχ Chindongo saulosi (μόνο αν ο κινέζος έχει καθαρά και όχι υβρίδια) ή Iodotropheus sprengerae ή κάποιο Labeotropheus. *δεν χρειάζεται τα ψάρια να είναι F! αν δεν είναι υβρίδια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 26-03-20 στις 01:13 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστήμονες φυτεύουν κοράλλια στον βυθό της Θάλασσας της Νότιας Κίνας!!! | voas | Παραλία - Beach Bar | 1 | 29-10-17 14:15 |
Juwel rio 300 με Αφρικάνες | geathana | Malawi | 22 | 29-05-14 12:32 |
Αλλαγή σε αφρικάνες | Moutralewn | Malawi | 12 | 09-11-07 15:17 |
Βιβλίο για Αφρικάνες | ΜΑΝΩΛΗΣ | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 02-01-07 22:40 |
Sos Με Αφρικάνες | sea_land | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-01-06 14:21 |