|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα αμάνο γαρίδες, δέκα στο νούμερο.
Τι πρέπει να.προσεχω ιδιαίτερα;; KH 8 GH 12 Ph 7.8 Nh3/4 ελάχιστα ΝO3 25 NO2 λίγα. Αυτά τα τελευταία είναι λόγο ανακατεματος βυθου. Αλλάζω νερό μέρα παρά μέρα για 3-4 αλλαγές, θα έρθει στα ίσα του. Ο βυθός είναι 3-4 ετών. Πρόσθεσα κι άλλο βιολογικό υλικό στο φίλτρο. Έχω πολλά φυτά μέσα , δεν έχω co2, βάζω λίγο εξελ. 26 βαθμούς θερμοκρασία. Έβαλα κι έναν κυκλοφορητή στην πίσω πλευρά του ενυδρείου για να μην υπάρχει στατικό σημείο. Έχω 2 ψάρια μέσα , όσα έμειναν δλδ τόσα χρόνια. Ένα σερπαε και ένα ροζ τετρα. Φωτισμός δύο led των 15watt to καθένα. 7 ώρες φωτισμός το ένα και παράλληλα 3.5 ώρες το άλλο. 7.000κελβιν. Φλουρις λίγο μια , μιάμιση φορά την εβδομάδα. Λίγο κάλιο. Τα φυτά μπήκαν σχεδόν όλα μαζί μέσα σε μια εβδαδα. Έχει λίγα ραμσχορν , και Malaysian αρκετά.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο φυτεμένου ενυδρείου | Fishbone | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 25-10-16 16:31 |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 100L | sharred | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-02-13 06:38 |
Παρουσίαση κοινωνικού Φυτεμένου | koreos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 12-01-13 20:14 |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
στήσιμο κοινωνικού ενυδρειου με μονομάχο | frits | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-06 12:19 |