|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει και μια παραγγελια που αναπτυσσεται αυτη τη στιγμη για aquaristik
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλα η παραγγελια ειναι στη.... Θεσσαλονικη..
Τωρα βεβαια μερικοι εδω μεσα το εχουν κανει το Αθηνα Θεσσαλονικη, Κολιατσου-Παγκρατι.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mη βαζεις πριζες εσυ!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ψάχνοντας την λύση για μια ασθένια που έπεσε στο ενυδρείο μου (δεν έμαθα τελικά τι ήταν), είδα να προτείνουν (λογικό) να πλένουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εως απολυμαίνουμε τα χέρια μας κάθε φορά που θα έρθουν σε επαφή με το νερό. Πολλές από τις ασθένειες τις μεταφέρουμε εμείς μέσα !
Έχω την εντύπωση ότι τέτοια χρήση πρέπει να έχει αυτό το προιόν και όχι να μην βραχούμε....λέω εγώ τώρα..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και τα δυο..
Προστατευουν το ενυδρείο απο οτι μπορουν να κουβαλανε τα χερια μας, (ακομα και το σαπουνι που μενει μετα απο καλο πλυσιμο ειναι προβλημα) και φυσικα προστατευουν εμάς απο τυχόν μολυνσεις. Γενικα η τηρηση σωστων συνθηκων υγιεινης εντός και εκτός του ενυδρείου ειναι απαραιτητη. Απο κει και περα, παρα πολλες φορές τα μικρόβια βρίσκονται ηδη πανω στα ψαρια χωρις να εμφανιζουν συμπτωματα. Οταν οι συνθηκες γινουν κατάλληλες.. απλά εμφανιζονται. |
|
||||
|
||||
![]()
εάν δέν βρέθηκε λύση σαυτό το θέμα, εκτός από τα ιατρικά γάντια υπάρχη και άλλη μια λύση οπως στις φωτο:
............μια λυση με μαλακά μακριά γαντια (made in Germany). Αν δεν υπάρχη τρόπος να τα βρειτε Ελλάδα, μπορώ να στειλω λεπτομέρειες, τιμές κλπ. |
|
||||
|
||||
![]()
για κάνε την καλή και πες λεπτομέριες !! νομίζω όλο και κάποιοι θα ενδιαφέρονται !!
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |