|
|
||||
|
||||
![]()
το τι βλεπεις εσυ με αναμενα φωτα εχει μεγαλη διαφορα απο το τι συμβαινει τη νυχτα μεσα στο σκοταδι.....Οι γαριδες βασιλευουν τη νυχτα!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως απ ότι βλέπω σύντομα θα έχω πάλι νέα μόνο που αυτή τη φορά θέλει να πάρει μέρος και 3ος (ο αρχηγός του ενυδρείου) και είμαι πολύ περίεργος για το τι θα γίνει... |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλο πραγμα τα αυγα και αλλο τα μικρα..... Τα μικρα μολις βγουν απο το αυγο σκορπιζουν και οι γονεις δεν μπορουν τοσο ευκολα να τα μαζευουν.... Ειδικα την τριτη μερα που αρχιζουν και ψευτοκολυμπουν θα ειναι πολυ δυσκολο οι γονεις να τα προσεχουν.... Βεβαια με την τυχη που εχεις εσυ ποιος ξερει.... Σιγουρα το οτι ειχες παντα φως για το γονεις ηταν πολυ σημαντικο.....ΠΑντως ειναι κριμα αφου βρηκες ζευγαρι σουπερ και εχεις αδειο ενυδρειο να μην πας πιο οργανωμενα για αναπαραγωγη......Αδικια ρε γμτ..... Εμεις να παλευουμε και εσυ να τα πετας .......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μην απογοητεύσεσαι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
AΠΙΣΤΕΥΤΟ
Πριν 15 περίπου μέρες χωρισα το αρχικό ζευγάρι (εδωσα το αρσενικό-και άλλο ενα δίσκο για να μείνω με 6) Σε πολύ λίγες μέρες ο θυληκός ζευγάρωσε με ένα άλλο.Δεν έδωσα σημασία και το βράδυ δεν άναβα φως στο δωμάτιο όπως έκανα και στις προηγούμενες γένες και τα αυγά χανόντουσαν σε 1-2 βράδυα. Πριν από κάποιες μέρες που ξαναγένισαν είπα να κρατήσω το φως αναμμένο λίγες μέρες απλα για να δω αν θα γονιμοποιηθούν τα αυγά. Για να μην πολυλογώ εδώ και 3 ή 4 μέρες βγήκαν οι ουρίτσες και σήμερα άρχισαν να ψιλκολυμπούν. Οι γονείς τους έχουν αλλάξει 3 φορές θέση, ο αρσενικός δεν τα αφήνει ούτε για να πάει για φαγητό (3 μέρες νηστικός). ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο, είσαι σε καλό δρόμο. Βέβαια όσο και καλοί γονείς να είναι, αν τα έχεις σε ενυδρείο με άλλα ψάρια, μην περιμένεις να επιζήσει κάποιο από τα μικρά. Η γνώμη μου είναι να τα αφήσεις να δεις πώς θα πάνε για μερικές φορές ακόμη και μετά ή να τα βάλεις σε ένα άλλο ενυδρείο μόνα τους ή να κάνεις το κόλπο με τη σήτα.
Καλή επιτυχία!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
...45 ημέρες αργότερα, και η πρώτη γέννα!!!! | mmbuna | Malawi | 4 | 22-05-05 23:39 |
Η πρώτη μου αβαρία, το πρώτο σφουγγάρισμα! | ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-02-05 09:53 |
Γέννα Apistogramma Cacatuoides | Juan | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 31-12-04 02:25 |
Άλλη μια γέννα... | Fonamstel | Ζωοτόκα | 10 | 22-06-04 14:28 |