|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικο φίλε και πολύ όμορφο ενυδρείο!
Γιατί ριακτορα και όχι ένα bazooka στην έξοδο; |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους παιδια να στε καλα!!
![]() Πολυ βολικα τα ξυλα απο αμπελι παρεπιμπτοντως, καθησαν κατω σχετικα ευκολα και δεν εχω δει μυκητα μεχρι στιγμης! ------------------------- Παράθεση:
![]() Ποιον ακριβως εννοεις; ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Σ ευχαριστω φιλε, θυμασαι που λεγαμε για την οσμωση; ε στο νεο σπιτι εχω τρομερη πιεση στο δικτυο κι η οσμωση πεταει, αυτη που μου χες στειλει μου δινει 6 tds και 11 λτ/ωρα..Αρα ειχα θεμα με την πιεση στο δικτυο στο παλιο σπιτι..Βεβαια εδω εχω πιο σκληρο νερο κατα ενα περιεργο τροπο..
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 21-11-19 στις 15:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος! Μια χαρά είναι τα 6 tds ! Έχει μέλλον ακόμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, σχεδον 1,5 μηνα μετα..Ελαχιστο λιπασμα, ενω τη φωτοπεριοδο την αυξησα σημερα στις 7,5 ωρες..απλα προσθεσα μερικα λεντ στο πισω μερος του ενυδρειου στις γωνιες κυριως εκει που δεν εφτανε καλα το φως απ τις Τ5
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Return of the living roots. | bloskas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 188 | 30-03-19 11:50 |
Nature Style | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 45 | 12-02-17 10:04 |
plexy glue... the return | naias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 19-11-10 20:52 |
THE RETURN 2 | panagiotis k | Malawi | 16 | 13-05-09 16:35 |