|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη φοβερη δουλεια και ενα απο τα πιο πολύπλοκα project που εχω δει στο Aquatek. Ακομα εχω την κατασκευή με τα φλοτερακια που ειχες δειξει, τωρα για αυτή χρειάζεται κολλητηρι!
|
||||
|
||||
![]()
John πάνω στην ώρα το ανέβασες, ήδη έχω αρχίσει να ψάχνομαι για auto top off καθώς το ενυδρείο μου είναι ανοιχτό. Πολύ καλή δουλειά! Θα έχεις σίγουρα πμ για ερωτήσεις τις επόμενες μέρες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος Γιάννη!
![]() ![]() Πότε με το καλό ξεκινάει το στήσιμο;
|
||||
|
||||
![]()
Να ειστε καλα παιδια
![]() Ελπιζω να βγει αξιοπιστο σε βαθος χρονου διοτι θεωρω πως η αυτοματη αναπληρωση νερου ειναι ενα σημαντικο κομματι στο ενυδρειο. Ειναι και φτηνο. Για φανταστειτε, πηρα σε αγγελια σε καλη τιμη εδω παλιοτερα μια Tunze Osmolator και ομως προτιμησα αυτη που εφτιαξα ![]() Στεφανε, μολις βρω χρονο θα δοκιμασω να κανω αλλο ενα συστηματακι χωρις κολλητηρι. Θα το παρουσιασω και αυτο εδω ![]() Γιαννη, για οποιαδηποτε απορια, γραψε εδω μηπως βοηθησουμε κι αλλα παιδια που ενδιαφερονται. Βαγγελη, τελειωσα τις δοκιμες με την DIY δοσομετρικη εχτες, μου εμεινε να τελειωσω το κρεμασμα του φωτιστικου και μετα με το καλο ξεκιναω. Καλη μερα να εχετε ολοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιάννη , πολύ ενδιαφέρουσα η κατασκευή.
Ενημερωτικά , η συγκεκριμένη αντλία Είναι 3-6 βολτ , και αρκετά αδύναμη.. Έχω πάρει 3 τέτοιες και έχουν χαλάσει και οι 3 σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οπότε , μακρυά! |
|
||||
|
||||
![]()
Αχαχα μια χαρα, τα υπολοιπα τα λεμε με PMs φιλε Maverick
![]() Tsala, πολυ χρησιμη ειναι η ενημερωση σου οποτε μενουμε ολοι μακρια απο αυτες τις αντλιες ![]() Εβαλα αυτες τις φωτογραφιες με τις αντλιες ενδεικτικα. Πολλοι Γιαννηδες ειμαστε εδω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως!
![]() Ναι, το κατάλαβα , απλά μιας και την είδα ... Είπα να γλυτώσω κανέναν! ![]() Οι άλλες (σαν την πρώτη φωτο) με τα 3m μανομετρικο στα 12volt ,είναι μια χαρά... Αν και αυτές κάποια στιγμή θα τα παίξουν, αλλά θα βγάλουν τα λεφτά τους πρώτα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτοματη αναπληρωση - αυτοματη αλλαγη νερου | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 11-08-13 10:22 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | po-pay | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-11-10 00:53 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | theofilos | Λοιπός εξοπλισμός | 14 | 29-09-09 13:14 |
αυτοματη αναπληρωση νερου | τραπεζιτης | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 07-03-09 12:02 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 11-05-06 20:29 |