|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλο αλλα υπεροχο ,αποδεικνύει οτι και ενα μικρο ενυδρειο με τα κατάλληλα φυτά και hardscape μπορεί να γινει στολίδι .Προσεχε μονο λιγο με την spotted αλγη που βλεπω πανω στις bucephalandres που μαλλον οφείλετε στο φωτισμό και στο οτι ειναι φρεσκο το ενυδρειο που φυσιολογικά θα φύγει απο μονη της ισως και με τη βοήθεια μερικων clithon corona.Καλή συνεχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα! Δειτε τι βρηκα!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παλιές καλές εποχές, τα εχω και εγω , δυστυχώς δε μπορέσαμε να διατηρήσουμε ενα σύλλογο που είχαμε ως γνήσιοι Έλληνες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευτυχως δεν ειχα σοβαρο προβημα με αλγες μεχρι στιγμης. τωρα καποια σημεια ειναι πολυ δυσκολο, σχεδον αναποφευκτο να μεινουν καθαρα! Λιγο σε καποιες βουκεφαλανδρες που χτυπαει πολυ το φως , λιγο στο κομματι του ξυλου που ειναι ψηλα και λιγο στις πετρες που θελουν βουρτσισμα! Μερικα clithon τα παρηγγειλα παντως! |
|
||||
|
||||
![]()
και μερικες φωτογραφιες!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανδαισια χρωματων
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οντως, το κοκκινο χρωματικα το απογειωσε!
Η αλγη στις βουκεφαλαντρες, δεν ξερω, εγω τις δικες μου δεν εχω καταφερει οσες είναι εκτεθειμένες στο πολύ φως να τις κρατησω για καιρο καθαρες. Κάθε 3 μηνες αναγκάζομαι να τις βγαλω, να τις κανω ένα γρηγορο μπανακι με....χλωρινη και μετα να τις τριψω για να καθαρισουν από την αλγη. Μπορει ετσι να γινονται σαν καινούργιες αλλα με ταλαιπωρουν οι ατιμες ![]() Τι άλλες ιδεες να εχουμε; Τουμπανο το εχεις κανει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ωραίο πάρα πολύ καλό,οσο για αλγες όλοι τις έχουμε ακόμη και οι σπουδαίοι του εξωτερικού, αρκεί να μη καπακωσουν το ενυδρείο και φυσικα με τη προσθήκη των stem θα ελαχιστοποιηθούν και εγώ στην αρχή που εχω μονο επιφυτα ειχα αρκετη spotted σήκωσα λιγο πιο πανω τα φωτα εβαλα και τα clithon και τα γυαλισαν ολα. Καλή συνέχεια.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|