|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επανεκκίνηση!
Πόσο καιρό λειτουργεί το ενυδρείο? Με τι τεστ κάνεις μετρήσεις? Έχεις όντως τόση αμμωνία? Αν ναι τότε ξεκίνα να κάνεις καθημερινές αλλαγές νερού 50% με προσθήκη Prime μέχρι να βρεις μπόλι γιατί τα ψάρια "ψήνονται". Όταν στρώσει (μηδενίσουν αμμωνία, νιτρώδη και εμφανιστούν νιτρικά) τότε να κάνεις εβδομαδιαίες αλλαγές νερού 30-50% με αποχλωριωμένο νερό που θα είναι στην ίδια θερμοκρασία ή 1-2 βαθμούς το πολύ ψυχρότερο (όχι θερμότερο) από του ενυδρείου. |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη φιλε, ωραιο ενυδρειο!
οταν πιασουν αλγη και φυγει η ασπριλα απο τις πετρες ![]() ![]() ![]() οπως ανέφερε ο Κλεοβουλος συμπλήρωσε μπολι αμεσα. εχω διαβασει κι εγω για τον θερμοσίφωνα αλλα, χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου, ποτε δεν 2ιχα προβλημα με τις αλλαγες μου, αντιθετα ειχα οταν δεν τις εκανα.... απο τον θερμοσίφωνα παντα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη George81 : 05-10-19 στις 20:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ξανακάνε ένα τεστ για την αμμωνία και τα νιτρικά. Μήπως τα μπέρδεψες μεταξύ τους. Το βιολογικό υλικό γιατί το έβρασες πρώτα; Ήταν παλιό; Επίσης μήπως ξέπλυνες με νερό της βρύσης το υλικό που είχες στο ενυδρείο και κατέστρεψες τη βιολογία του; Για το θερμοσίφωνα κάποιοι το αποφεύγουν γιατί θεωρούν ότι μπορεί να είναι πιο "βρώμικο" το νερό του από σκουριές ή άλατα. Εγώ το είπα από θέμα θερμοκρασίας γιατί οι βιολογία του φίλτρου δεν αντέχει σε μεγάλες αυξομειώσεις θερμοκρασίας και από τη στιγμή που κάνεις την αλλαγή σου στο sump σίγουρα είναι πιο άμεση η αλλαγή.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφή | George81 | Malawi | 37 | 14-12-15 09:05 |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
Ξεκινάμε σιγά σιγά.... | stdev | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-04-09 10:21 |
σιγά σιγά για εξωτερικό φίλτρο | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 16-02-08 16:42 |
Σιγά σιγά πρός το Reef | Meliteas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 28-07-06 09:30 |