|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως και αλλο φιλτρο να βαλεις δε παθαινουν κατι τα βακτηρια αρκει να βαλεις τα υλικα του παλιου φιλτρου στο νεο ...
Μαλλον ειναι λιγα τα μινι σιποραξ οποτς θα πρεπει να βαλεις πολλα περισσοτερα!! ΝΟ3 μετρας??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν έχω μετρήσει εδώ και μερικές μέρες επειδή μόλις έβαλα τα φυτα έκαναν τρύπες και έβαλα ΚΝο3. Φοβάμαι πως τα φυτά θα τραβήξουν ότι έρθει απο Νο2 και δεν θα το μετρησω αλλα θα κάνω σήμερα τεστ. Επίσης σήμερα βρήκα 5 physa πως μπορώ να τα βγάλω? ![]() Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!
Βρίσκομαι στο ίδιο σημείο με εσένα στο στρώσιμο (αν θες κοίταξε και το αντίστοιχο thread μου) και σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που τα νιτρώδη απο 2-5 ppm πέσαν στο 0 ακαριαία. Αυτό που έκανα ήταν να μην ρίξω αμμωνία για μία μέρα παρόλο που ήταν 0. Σήμερα το πρωί τα νιτρώδη ήταν άφαντα. Από ph έχω και εγώ όσο λες. Τώρα θα ρίξω αμμωνία και αν μέχρι αύριο έχουν μηδενίσει τα πάντα πάω για ψάρια! ![]() Οπότε δες μήπως αν αφήσεις μία μέρα χωρίς να ρίξεις τίποτα "ξεκολλήσει" τα νιτρώδη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκίνημα και ερωτήσεις για το στρώσιμο | vag123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 21-09-19 16:54 |
2 ερωτήσεις για το CO2 | josefjosef | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 15-09-18 07:52 |
Ερωτήσεις για στρώσιμο θαλασσινού | aquaman | Θαλάσσια Βιολογία | 10 | 29-08-11 09:18 |
Ερωτήσεις | Z_X | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 13-12-06 18:29 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |