|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν το γνωριζω το υποστρωμα, οποτε δεν μπορω να εχω αποψη.
το φιλτρο σε παιρνει σε τυρφη , αν το επιχειρισεις.. αλλα ειναι πιο μπελας απο την α/ο, θα σε κουρασει. τι ph, gh ,kh εχει η βρυση σου? μηπως ειναι σε ανεκτα ορια.. |
|
|||
|
|||
![]()
Αθήνα μένω στην Αγία Παρασκευή. Δεν έχω μετρήσεις για αυτό μόνο για αμμωνία, νιτρώδη και νιτρικά. Μπορώ να το δω αυτό από την ΕΥΔΑΠ? Αλλιώς να πάρω πάρω τεστακια.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν μπορεις... παιζει και να μπορεις , αν ασχοληθεις με την επεξεργασια νερου τα τεστ αυτα θα ναι απαραιτητα.
ρωτα καποιον στο φορουμ ,που μενει κοντα σου ή σε κοντινη περιοχη , να δεις μετρησεις.. πριν σκεφτεις για ψαρια, θα πρεπει να δεις τι νερο βγαζει η βρυση σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα προτιμούσα να αποφύγω την επεξεργασία νερού. Δε ξέρω κάποιον εδώ κοντά οπότε έχεις να προτείνεις κάποιο τεστ να αγοράσω?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν ασχοληθεις με επεξεργασια μην παρεις τεστ... καποιος μπορει να απαντησει στο θεμα που ειναι κοντα, αλλιως ανοιξε ενα νεο θεμα να ρωτησεις για σκληροτητες στην περιοχη σου,
η ψαξε μεσω ευδαπ μηπως βρεις τπτ.. γκουγκλαρε το. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το ψάξω και θα σου πω για τις μετρήσεις. Αν ποε ότι το αφήνουμε όπως είναι το νερό έχεις κάποια πρόταση για ψαράκια σκληρού νερού?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βάλεις τις γαρίδες, πολλές (προτάσεις)
![]() Αλλά δες πρώτα το νερό σου , γιατί μπορεί και να σε παίρνει.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις | Τσουπρακάκος παναγιώ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 31-07-14 13:50 |
Προτάσεις | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-05-09 09:06 |
προτάσεις ? | Dimi | Bettas | 3 | 23-08-07 14:52 |
Προτάσεις | Genirous | Greek Aquarist's Boards | 1 | 29-04-07 03:41 |
προτάσεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 25-02-06 19:15 |