|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα. Δυστυχώς δεν το θεραπεύσαμε. Σήμερα το πρωί που πήγα να κάνω την αλλαγή και να το ταϊσω είχε πεθάνει. Μάλλον κάποια στιγμή το ξημερώματα γιατί μέχρι και τις 1:00 που πήγα για ύπνο ήταν ζωντανό. Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια.
Τώρα τα παιδιά αφού περάσουν κάποιες μέρες που θα το θρηνήσουμε θα θέλουν καινούργιο χρυσόψαρο. Να προετοιμάσω το 25λιτρο και μετά να το βάλω στο 100λιτρο ή κατευθείαν στο μεγάλο για να δω συμπεριφορές; |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα , αλλά ήταν αναμενόμενο ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι τέτοιο...
Λυπάμαι... Εγώ θα λεγα μήπως να σκεφτείς να πας σε κάποιο άλλο είδος... Δεν κάνουν αυτό τα λίτρα για χρυσόψαρα.. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Έχω το 100λιτρο με ένα ήδη μέσα χρυσόψαρο και είχα μέσα και αυτό που πέθανε. Δεν μπορώ να βάλω δεύτερο στο 100λιτρο; είναι και τα παιδιά που θέλουν να πάρουμε άλλο για να αντικαταστήσουμε το "κακό λύκο". Στο 25λιτρο έλεγα άλλο είδος, αυτό ήταν και το σχέδιό μου πριν αρρωστήσει ο κακός λύκος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο 25 λίτρο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά έτσι κι αλλιώς... Γαρίδες ή κανέναν μονομάχο..δεν έχεις πολλές επιλογές... Υπάρχουν κι άλλα ψάρια αλλά είναι απαιτητικά.
Το χρυσόψαρο που έχεις κι αυτό που έχασες , μεγαλώνουν πολύ σε καλές συνθήκες, δεν κάνουν για τόσα λίτρα .. ούτε για τα διπλά... Ακόμα και να είχες fancy , πάλι λίγα περισσότερα λίτρα θα τα ήθελαν.. |
|
|||
|
|||
![]()
τι θα πρότεινες σε τροπικά και για τι λίτρα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το 100 λίτρο λες;
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι. Αλλά για δεύτερο 100λιτρο ή 200λιτρο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |