|
|
||||
|
||||
![]()
Απλή σιλικόνη αρκεί. Το καπάκι είναι εκτός ενυδρείου οπότε δεν υπάρχει λόγος για ενυδρειακή.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!
Πριν λίγες μέρες ο γιος μου έριξε σουτ με την μπάλα κ μάλλον χτύπησε το μετασχηματιστή της Λεντοταινίας. Δεν είδα ακριβώς αλλά μετά από αυτό δεν ξαναναψε η λεντοταινια. Δε ξέρω τι έγινε. Ήταν τυχαίο ή φταίει το χτύπημα; Διορθώνεται;ευχαριστω
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά άλλαξα μετασχηματιστή κ ησύχασα....
Χρόνια πολλά! Καλη χρονια!
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία με το φωτιστικό? Πόσα μέτρα λεντοταινια χρησιμοποίησες?? Θελω και εγώ να φτιάξω κάτι παρόμοιο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η Led ο ταινία είναι 5 m ψυχρού λευκού φωτισμού. Το μόνο πρόβλημα που δημιούργησε ήταν μαύρα στίγματα στην ανουμπια που έχω στο κέντρο. Μου είπαν λοιπόν ότι είναι πολύ το φως και έτσι κάλυψα το σημείο στο κέντρο με αλουμινόχαρτο και το περιόρισα. Στο πλάι το στερέωσα απλά με ταινία
Δε ξέρω γιατί αλλά δε μπορώ να ανεβάσω τις φωτό. Θα προσπαθήσω πάλι.
|
|||
|
|||
![]()
Εκανα ότι μπορουσα
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα
Θα βοηθούσε τα φυτα αν έβαζα κ μια led ροζ λάμπα μαζί με τη λεντοταινια; Έχω προσθέσει κάποια φυτα κ διάβασα ότι το ροζ χρωμα βοηθάει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΕΝΤΟΤΑΙΝΙΑ | Akakios Miskos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 08-11-13 19:50 |
Ερώτηση για λεντοταινια | nasos_discus | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 12-05-13 17:31 |
φωτισμος με λεντοταινια!! | johnnyman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 02-08-12 21:27 |
λεντοταινια για γαριδοενυδρειο | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-05-11 01:04 |