|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ok... ![]() Πως παει με την θερμοκρασια κατεβαινει ευκολα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τους 30 βραδυ εκανε κοντα 3 ωρες να κατεβει 25,2 και κολλησε εκει, δουλευε ολη νυχτα υπερωριες!
![]() Τελικα το ρυθμισα 25,2 να ξεκουραζονται λιγο τροφοδοτικο και ανεμιστηρες. ![]() Ομως ο καιρος ηταν βοριας αρα χαμηλη υγρασια. Στον νοτια θα δειξει που θα μπουνε τα δυσκολα... Με βλεπω για chiller!
|
||||
|
||||
![]()
Οι γαριδες ομως με εξεπληξαν ευχαριστα που αντεξαν τοσες ωρες στους 30! Χ-shrimps!
![]() Περιμενα οτι θα εχω πολλες απωλειες, αλλα δοξα τω θεω ολα πηγαν καλα τελικα. Χαλαλι και ο κοπος και το ξενυχτι. Ομως υπο αυτες τις συνθηκες δεν μπορουσα να κανω κατι καλυτερο.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!Υπεροχες γαριδες!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δες αυτο: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=90567 Και γενικα εδω θα βρεις πολλες πληροφοριες: http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=224 Το mineral ναι οπωσδηποτε γιατι θελεις kh κοντα στο 0-1. Αλλα και οχι μονον. Τωρα για το κοστος εξαρταται απο το ποσο καλα θελεις να τις εχεις. Εγω οταν ετοιμαζα το νεο σπιτι χρειαστηκε να τις αφησω μονες τους αλλα με πολλους αυτοματισμους, (αναπληρωση ταιστρες κ.λ.π.) και το μονο που ζητουσε ηταν το mineral για τις αλλαγες, αντιστροφη οσμωση οπωσδηποτε, εγω το μαζευα σε βαρελια για να ριχνουν στην αναπληρωση αλλα και για να εχω καποια ποσοτητα οταν ερχομουν για αλλαγες νερου. Επιπλεον καλο θα ηταν να εχεις και καποια ποικιλια τροφων. Πιο αναλυτικα θα τα βρεις στο λινκ, αλλα αν χρειαστεις περαιτερω βοηθεια εδω ειμαστε. ![]() Αρκει βεβαια να εχω χρονο να μπω γιατι εχει πολυ δουλεια το νεο νοικοκυριο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετακομιση απο 80 λιτρα σε 400!!! | ababapanos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 41 | 05-07-09 15:29 |
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ | floridis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 04-09-08 08:06 |
μετακομιση | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 30-06-08 01:25 |
Μετακομιση | netblues | Greek Aquarist's Boards | 7 | 12-02-08 14:02 |