|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΡΑΚΑΛΩ.... ΜΗΝ παίζετε με τα νεύρα μου... είμαι και σε προχωρημένη ηλικία.
![]() Απλά μου τον φέρνετε για μισή ωρίτσα... και κατόπιν τον παραλαμβάνετε σε κιβώτιο έτοιμο για... αποστολή.- ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και η επική διατριβή του πολύ αγαπημένου μας ιχθυολόγου συνεχίζεται με το θέμα :
Μιλώντας για τα Ψάρια Γυάλας !! https://www.youtube.com/watch?v=WMrEGzxlk2k Τι μου κάνατε πρωί πρωί πρωί.. |
|
||||
|
||||
![]()
Επομενο βιντεο......ψαρια γυαλας......ο πανεμορφος δισκος, ειναι το ιδανικο ψαρι για γυαλα λογω του ιδιαιτερου σχηματος του.Αυτο μας επιτρεπει οταν θα εχει πλαγιασει το ψαρι απο τις αριστες συνθηκες να τοποθετησουμε αρκετους τον εναν πανω στον αλλο και ετσι εχουμε ενα υπεροχο και χρωματιστο σετ απο σουβερ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |