|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κ ο αυστραλεζικος μια χαρά είναι. Παίρνω σφυρί και πάω θάλασσα την Κυριακή |
|
||||
|
||||
![]()
Καθαρή θάλασσα εννοώ χωρίς ρύπανση από πόλη ή βιομηχανία. Στην Αυστραλία δεν νομίζω να είναι δύσκολο να βρεις καθαρό σημείο αφού ο ωκεανός είναι γύρω της. Και πιθανότατα έχεις και σωστή αλατότητα απευθείας
Με πόσα AI Prime φωτίζεις το ενυδρείο; Το skimmer ίσως θέλει η διεπιφάνεια νερού/αφρού να είναι λίγο πιο ψηλά στο κουπάκι Φυσικά και είναι μια χαρά ο Αυστραλιανός ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μελβούρνη φίλε μου. 😊 Καθαρή είναι Αλλά μην φανταστείς ότι είναι κ γυαλί. Ο κόλπος είναι λίγο βρώμικος. Θα πάω Κυριακή για νεράκι όντως τώρα άμα βρω κ βράχο Ζωάρα. Πήρα σήμερα 10κιλα reef life rock σαν αυτόν που έχω και ξεκινώ το χτίσιμο. Τώρα θα πετάξω κ τα κοράλλια από μέσα από το σαμπ. Βρήκα κ βακτήρια για να βάλω μέσα να επισπεύσουν την διαδικασία. Σε λίγο ανεβάζω φωτο. Φως ένα έχω για την ώρα. ------------------------- Παράθεση:
να εισαι καλα φιλε. με εσωσες. ηεφωρτοθηκα τα κοραλια. Σημερα που ειχα χρονο και διαβασα περισσοτερο η βιβλιογραφια τα παρουσιαζει ως Nitrates factory. Το σκιμερακι ομως συνεχιζει το βουητο και ειναι απο την κυρια αντλια. Hydror ειναι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antegeia7 : 28-06-19 στις 15:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Skimmer βλεπετε κάτι λάθος?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο καινούριος βράχος 😀
15 κιλά life reef |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια να ρωτήσω κάτι? Μήπως είναι καλύτερα να παίρνεις το νερό έτοιμο από το πετσοπ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Για κανενα λογο. Γιατί να το κανεις αυτο; η καλύτερη και πιο ασφαλέστερη λύση ειναι να το φτιάχνεις εσυ με αλάτι. Αλλιως αλλαγες απο την θαλασσα (αν εισαι σίγουρος ότι ειναι 100 τοις 100 καθαρο το νερο). Αν παίρνεις νερο απο πετ σοπ ειναι σαν να εχεις τη μοιρα του ενυδρειου στο νερο του πετ σοπ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρωτο μου ενυδρειο | tasos141 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 11-09-11 17:56 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
Το πρωτο μου!(........) | akis7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 26-04-10 15:50 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |