|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο σου είναι ακατάλληλο για mbuna http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81725 .
Ένα ζευγάρι από τα convict (κι έτσι λέγονται οι αμερικάνες σου) θα βολευτεί αλλά αν ζευγαρώσει τίποτε άλλο δεν θα αντέξει στην επιθετικότητα του ζευγαριού που θα υπερασπίζεται τα αυγά ή τα μικρά του. |
|
||||
|
||||
![]()
Πιο δύσκολα στη γέννα ποια είναι από τα 3 είδη; Θέλω να κρατήσω 2 είδη. Επίσης, τα Acei για τα λίτρα που έχω τι αριθμό ψαριών μπορώ να έχω ;
Βάζω και φοτο με καλύτερη ανάλυση
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου νομίζω ότι η πιο πάνω απάντηση μου ήταν σαφής (διάβασε και το άρθρο του λινκ). Το ενυδρείο σου είναι ακατάλληλο για τα acei και για τα άλλα mbuna (που δεν μπορώ να καταλάβω το είδος τους από τις φωτο ή αν πρόκειται για υβρίδια- από μαγαζί τα πήρες?).
Σε κατάλληλες συνθήκες όλα θα γεννήσουν εύκολα (τα κόνβικτ τα λένε και "κουνελόψαρα" γιατί αν αρχίσουν δεν θα ξέρεις τι να κάνεις μερικές δεκάδες ψάρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορούμε να ξεχωρίσουμε αρσενικό με θηλυκό στα δυο metriaclima greshakei ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΙΧΛΙΔΩΝ | στελιος προεδρου | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-12-15 17:26 |
αναγνωριση ειδους κιχλιδων | kostas/poseidonas | Αναγνωρίσεις ειδών | 9 | 27-03-14 01:40 |
τοπιο κιχλιδων | sacred | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 19-10-13 12:20 |
βοηθεια σε αναγνωριση κιχλιδων | tzimakos | Malawi | 13 | 09-01-08 00:12 |
ενυδρειο κιχλιδων | blondi | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 23-10-07 23:05 |