|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Soto ευχαριστώ πολυ.Βρήκα και αυτό JVP-202 αλλά είναι αξιόπιστο?? Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς??
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι. Να προσέξεις μόνο να είναι με μαγνήτη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες είμαι σε δίλημμα για τον κυκλοφορητή. Αρχικά είναι καλύτερα να πάρω έναν με 12,000 λτρ ροή , 2 από 6,000 ή δεν παίζει ρόλο? Και επίσης αξίζει να δώσω παραπάνω χρήματα για κάποιον επώνυμο ή δεν είναι ανάγκη μιας και δεν θα υπάρχει αλάτι και δεν θα έχει τόση επιβάρυνση όσο στα θαλασσινά?
Εσείς τι έχετε??? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έπαιρνα 2 φτηνούς κινέζικους (για να μπορώ να παίξω και με τη ροή σε διαφορετικές κατευθύνσεις)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι...........καλύτερα 2 χ 6000λ/ω!
|
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε και μένα έτσι με βολεύει καλύτερα αλλά δεν θέλω να κάνουν πολύ θόρυβο και ούτε να χαλάσουν σε 1 χρόνο... Έχεις να προτείνεις κανέναν??
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχω πολύ δυνατά εξωτερικά φίλτρα τώρα δεν χρησιμοποιώ κυκλοφορητές πιά. Παλιότερα έκανα μια χαρά τη δουλειά με κάτι sun sun (με μαγνήτη για το τζάμι).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά και άλλα άγνωστα είδη της Λίμνης Malawi | Κλεόβουλος | Malawi | 16 | 29-04-23 23:52 |
Οι πάπυροι του Ερκολάνο & άλλα άγνωστα | Κλεόβουλος | Επί παντός επιστητού | 16 | 26-03-18 20:29 |
3 άγνωστα είδη σαλιγκαριών εμφανίστηκαν στο ενυδρείο μου | Manuel | Αναγνωρίσεις ειδών | 9 | 09-10-12 01:13 |
Darter όμορφα αλλά άγνωστα | j.p. | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 0 | 06-01-12 23:28 |