|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη.
Καλος ηρθες πισω στο χομπυ! Γιατι διαλεξες αυτες τια διαστασεις? εγω θα σου ελεγα να πας σε μηκος 150 για να εχεις πολλες επιλογες. Τι ψαρια σκεφτεσαι να βαλεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Που χάθηκες βρε? Χρόνια Πολλά και καλή επάνοδο!
*ο αγκιστράκος που μου είχες χαρίσει ζει και βασιλεύει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πλακα κανεις. Τον λατρευα εκεινο τον αγκιστρακο!!!! Ασε με φαγανε. Γυρισα απο το στρατο και μου ασκησανε βετο για το ενυδρειο! Τωρα μετακομισα σε δικο μου σπιτι και ειμαι πανετοιμος.
Οι διαστασεις φιλε μου συνχομπιστα ειναι αναγκαστικες λογω χωρου. Ειναι το μονο σημειο στο σπιτι που μπορει να μπει . Αυτα εχομεν με αυτα θα πορευτουμεν ![]() ------------------------- Θα ηθελα αρχικα γνωμες για τη βαση. Εχω βρει πολλα "σχεδια" με χοντρα ξυλα. Απο την άλλη έχω στο μυαλό μου το κλασσικο με κοιλοδοκο και ντυσιμο με ξυλο. Ομολογω οτι η ξυλινη μου αρεσει πιο πολυ, παρόλαυτα στο πρακτικο κομματι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dizio : 29-04-19 στις 11:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ξανά καλωσήρθες πισω!
Ευχομαι να φτιάξεις ενυδρειαρα και να το χαρείς μαζι με το νέο σου σπιτι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και με το καλό το νέο στήσιμο! Τί σκέφτεσαι να βάλεις από ψάρια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστω πολύ για το καλωσόρισμα. Περασε πολυς καιρός και χαιρομαι πολυ που υπάρχει ακόμη αυτή η παρέα.
Στο διαταύτα. Το παω για γλυκου νερού και φυσικά η αδυναμία μου είναι το κοινωνικό φυτεμένο. Θα το δω και στην πορεία βέβαια. Μέχρι και να το γυρισω σε νταμαρακι σκέφτομαι. Για την ώρα ακούω γνώμες για τη βάση απόπου και θα ξεκινήσω |
|
||||
|
||||
![]()
Για σκελετό στην βάση θα προτιμούσα κοιλοδοκό! Δεν ποτίζει, δεν σαπίζει........................αθάνατη κατασκευή.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
125 lt Low (I'm back) | sifo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 20-01-18 21:32 |
come back | ksaderfos | Malawi | 3 | 06-12-07 17:35 |
ΡΙΟ 300 COME BACK | COSTAS21 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 10-10-07 20:38 |
Come back με προβλήματα. | Archon | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-08-07 22:13 |