|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θυμάμαι να είχε άνθρακα στο κουτί μέσα το φίλτρο αυτό.
Αν θες ανέβασε φωτογραφία. Βάλε τα σφουγγάρια στο κάτω δισκάκι οπως είπες και στα 2 πάνω ελαφρόπετρα και είσαι κομπλέ. Αν θες να είσαι πιο ασφαλής στο πάνω πάνω δισκάκι την ελαφρόπετρα βάλε την μέσα σε διχτάκι για να μην φύγει κάνα χαλίκι και πάει στο μοτέρ του φίλτρου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ή μπορείς να βάλεις ένα κομμάτι ενυδρειακο βαμβάκι από πάνω τους για να μην σηκώνονται |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις πληροφορίες! Θα το επιχειρήσω- έχω πάρει κ χαλίκι κ υγρά τεστ κ ο Θεός βοηθός!
Ευχομαι καλη Ανάσταση σε όλους με αγάπη στις οικογένειες μας! |
|
|||
|
|||
![]()
Χριστός Ανέστη!
Το απόγευμα θα έχω το μπόλι. Ποτε βάζω μέσα τα ψάρια; Αμέσως; Πως ξέρω ότι έπιασε το μπόλι; |
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια πολλα!!! Οι μετρησεις σου θα στο δειξουν ...
Οταν μετρας αμμωνια και νιτρωδη 0 και νιτρικα πανω απο μηδεν - τοτε εχει πιασει το μπολι ... Δηλαδη: NH3/4 = 0 NO2 = 0 και ΝΟ3 > 0
|
|||
|
|||
![]()
Προσπαθώ να συναρμολόγηση το φίλτρο. Μου περισσεύουν ένας σωλήνας γύρω στα 40 εκ , ένα μικρό γύρω στα 5 εκ , μια γωνία κ κάτι σαν χωνί. Είναι εφεδρικα ή κάτι έχω κάνει λαθος;
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε φωτό να δούμε ποια είναι τα κομμάτια.
Προφανώς είναι για την έξοδο του νερού στο ενυδρείο.. αν κρίνω από το χωνί που λες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις για αντλία από φίλτρο! | takaros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 18 | 10-02-19 10:50 |
Ερωτήσεις | george1995 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-09-10 10:05 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Νέο φίλτρο - ερωτήσεις. | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 10-12-06 15:55 |
Ερωτήσεις CO2 | koko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 02-06-05 09:50 |