|
|
||||
|
||||
![]()
Καθε φιλτρο εχει αλλη διαταξη υλικων. Οταν με το καλο παρεις θα το δούμε. Το μπολι δεν εχει σημασια που θα μπει μεσα στον καδο.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα.
Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το θέμα του θορύβου. Εκτός και αν το ενυδρείο είναι σε χώρο που δεν σε απασχολεί ο θόρυβος. Κάποια φίλτρα είναι φασαριόζικα και σε περίπτωση που σε ενοχλεί θα χρειαστεί να το αντικαταστήσεις. Όποτε μην κοιτάς μόνο τα λίτρα και την τιμή. Γνώμη μου πάντα γιατί την έχω πατήσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
με ενδιαφέρει ο θόρυβος γιατί εκεί που θα το βαλω στο σαλόνι ,εκεί κ κοιμάμαι.ευχαριστω για την παρατήρηση .θα το κοιτάξω παλι .εχουν καποιο χαρακτηρηστικό που αναγραφεται για το θορυβο? ------------------------- Φυσικά θα κοιτάξω κ τα πιο φθηνά. Ευχαριστω. ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ελενα : 12-04-19 στις 10:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας!Μπορείτε να βοηθήσετε? βρήκα μεταχειρισμένο flural 305 με 1000λτ κυκλοφορία,ρυθμιζόμενη ροή,15 w, 6.6λτ καδο,spray bar σε καλη τιμή.Δε γνωρίζω τη χρήση του πριν.τι κάνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
πάρε ενα EHEIM... αξίζει να χρήματα του... και οσον αφορα το θόρυβο και όλα οσα ψάχνεις... εχω /ειχα τεσσερα μέχρι στιγμής, το βιολογικό υλικό τους, συμπεριλαμβάνεται
|
|
|||
|
|||
![]()
Η βρωμια όμως πάλι θα πρέπει να καθαρίζεται. Εκει που θα έχει διαφορά; Γενικα δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό που έχω.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αλλαζεις ποτε το βιολογικο υλικο , απλα αν θες καθε χρονο μπορεις να ανανεωνεις μια μικρη ποσοτητα .. δεν ειναι απαραιτητο.
Δεν πλενεις το βιολογικο υλικο καθε βδομαδα σε νερο ενυδρειου.. πετας αρκετη βιολογια ετσι.. πολυ αραια , μερικες φορες μεσα στο χρονο. Πλενεις μονο τα σφουγγαρια , τα οποια βουλωνουν και ριχνουν την ροη , καθαριζεις σωληνες κλπ .. αυτα αν θελεις τα κανεις και καθε μερα, χωρις να "ενοχλεις" το βιολογικο υλικο. Παράθεση:
τα eheim δεν βρωμιζουν? |
|
|||
|
|||
![]()
Ούπς!! Δηλαδή όπως βγάζω το καλαθάκι από το φιλτρο απλα το αφήνω, αδειάζω το βρώμικο νερό κ καθαρίζω το σφουγγάρι μόνο ;
Αντικαθιστω λοιπόν ποιο από τα δυο υλικά μου; Την ελαφροπετρα που έβαλα εγώ ή τη λάβα που πηρα με το μπολι; Ποσο θα αφαιρέσω από το καλαθάκι;ή όλο το καλαθάκι από το ένα είδος; Τα έχω σχεδόν γεμάτα κ τα δυο. Ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια σου.!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις για αντλία από φίλτρο! | takaros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 18 | 10-02-19 10:50 |
Ερωτήσεις | george1995 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-09-10 10:05 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Νέο φίλτρο - ερωτήσεις. | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 10-12-06 15:55 |
Ερωτήσεις CO2 | koko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 02-06-05 09:50 |