|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έβαλες μπόλι γιατί έβαλες αμμωνία;;;;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζόταν δηλαδή να βάλω αμμωνία επειδή εβαλα μπόλι;
Έχω μπερδευτεί ![]() Υπάρχει περίπτωση να μην πιάσει το μπόλι με την αμμωνία που βάζω; |
|
|||
|
|||
![]()
Θα πιασει, αλλα δεν χρειαζοταν. Ουσιαστικά το μπολι το βαζουμε για να μπορεσουμε να βαλουμε ψαρια αμεσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως ήταν το ενυδρείο σου,με τα ψαράκια του,με το φίλτρο του.. θα έβγαζες από την πρίζα το φίλτρο,θα το άνοιγες κ θα έβαζες μέσα το βιολογικο που σου έδωσαν.. τώρα που έριξες αμμωνία μέσα.. δεν ξέρω.. περίμενε να σου δώσουν οδηγίες οι πιο έμπειροι..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οποίος μπορεί να βοηθήσει ας μου πει την γνώμη του, για το τι να ακολουθήσω από εδώ και πέρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έβαλες το μπόλι άσε τα ψάρια μέσα, χωρίς να ρίχνεις αμμωνία, χωρίς να ταΐζεις για λίγο και κάνε μετρήσεις!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαράκια που τα μετεφερες; Βαλτα μεσα παλι, οπως ειπε ο φίλος και βλεπεις αναλογα με τις μετρησεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια τα έχω βάλει σε ένα δεύτερο μικρό ενυδρείο.
Είστε σίγουροι πως μπορώ να τα βάλω πάλι πίσω στο ενυδρείο που έχω ρίξει αμμωνία μέσα; Δεν θα πεθάνουν; Επίσης αν δεν ταΐζω για κάποιες μέρες είναι καλό; Γιατί εγώ από αυτά που διάβασα, είναι ότι το μπόλι θέλει τροφή αλλιώς θα πεθάνει.. |
|
|||
|
|||
![]()
Η τροφη του ''μπολι'' θα ειναι αυτο που θα παράγουν τα ψαρια μεσω της αναπνοής τους και της αφοδευσης τους. Παντως εφοσον υπαρχουν ψαρια η βιολογια δεν χαλαει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου. | thanosvsl | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 26-11-16 11:28 |
Κατασκευή ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 03-06-10 20:11 |
Κατασκευή Ενυδρείου | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 59 | 15-05-10 14:53 |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |